Monday, March 7, 2016

17 Home Remedies To Get Rid Of Garlic Breath

Bron afbeelding: /files/2015/01/08/786/n/1922507/41fa4e8ba59f5d0f_shutterstock_240243799.jpg

Knoflook is een van de integrale bestanddelen van verschillende keukens. Het kan een uitgesproken aroma toe te voegen aan elke maaltijd met veel voordelen voor de gezondheid. Hoewel het biedt u een aantal medicinale voordelen, kan de aanwezigheid van zwavelverbindingen in knoflook zorgen dat u last heeft van een onaangename adem, meestal aangeduid als knoflook adem '. Meestal doet de allylmethylsulfide (AMS) niet gemakkelijk breken en dus brengt de vieze geur van de adem en lichaam. Het overslaan van dit belangrijke ingrediënt van uw keukens is geen oplossing. Er zijn bepaalde effectieve home remedies die u kunnen helpen te leren hoe zich te ontdoen van knoflook breatheasily. Scroll naar beneden voor een lijst met eenvoudige, maar zeer effectieve remedies om je mond in een aangename manier te vernieuwen te vinden.

Home remedies voor Garlic Breath

1. Mosterd

Mosterd is zeer effectief in het voorkomen van onaangename knoflook adem. Het enige wat u hoeft te doen is swish en rol een theelepel mosterd in je mond voor ongeveer 1-2 minuten, en spuug het uit. Dan hebben nog een halve theelepel mosterd en doorslikken. Dit is een van de fundamentele maar effectieve home remedies om de knoflook adem onmiddellijk te elimineren.

Als alternatief kunt u mengen twee theelepels mosterd olie en een halve theelepel zout en spoel het mengsel in je mond. Na een uur, je mond spoelen met zuiver, vers water.

Opmerking: Zorg ervoor dat u niet slikken de mosterd olie en zout mengsel.

2. Apple

Apple is een effectiveremedy voor knoflook adem. Eet een appel als u last heeft van een onaangename knoflook adem, om het snel te elimineren. Polyfenolen aanwezig in deze voedzame fruit doorbraak over zwavelverbindingen in knoflook, die op hun beurt te voorkomen dat de vieze geur.

3. Volle melk

Melk bevat vetten die de zwavelachtige eigenschappen van knoflook en hulp bij het minimaliseren van de knoflook adem aanzienlijk te onderdrukken. De combinatie van vetten en water maakt volvette melk die helpt neutraliseren de orale stank. Een glas volle melk na het eten van een knoflook-rijke maaltijd.

4. Kruidnagel

De antibacteriële eigenschappen van kruidnagels frissen uw adem en neutraliseren van de stank. Chew teentjes na het eten van knoflook-rijk dieet. Of anders, brouwen kruidnagel thee. Simmer een theelepel gemalen kruidnagel in een kopje water gedurende 10 minuten. Drinken of gebruik het als een mondspoeling.

5. Yoghurt

Het eten van verse yoghurt is een van de beste manieren om zich te ontdoen van knoflook adem. Eet ongeveer zes ounces ongezoete yoghurt naar de waterstofsulfide in je mond, dat is de belangrijkste reden achter de onaangename adem te elimineren. De actieve culturen in de yoghurt bestrijding van bacteriën die geur veroorzaakt.

6. Beans Coffee

Koffiebonen bevatten natuurlijke stoffen die helpen bij het bestrijden ondraaglijke geur van knoflook. Chew een paar gebrande koffiebonen na de maaltijd, om op adem te verfrissen.

7. Koude Foods

Knoflook adem versterkt na het eten van warm voedsel en minimaliseert na het eten van koude gerechten. Dus, hebben ijsjes, smoothies, bevroren desserts, en andere gekoelde producten, om de knoflook adem te minimaliseren.

8. Verse Citroen

Als u op zoek bent naar een oplossing over hoe om zich te ontdoen van knoflook adem snel, dan verse citroen is een effectief rechtsmiddel. Het fungeert als neutralisatiemiddel knoflook geur. Het drinken van vers gewonnen citroensap na consumptie van knoflook effectief doodt bacteriën die knoflook adem veroorzaken.

Als alternatief kunt u ook zuigen een frisse limoen of kauwen schillen van verse citroen.

9. Eet Groenten

Het eten van verse groenten, zoals wortelen, aardappelpuree, champignons, enz., Kan helpen bij het minimaliseren van de knoflook adem. Als uw maaltijd bevat veel knoflook, dan kunt u deze groenten toe te voegen aan uw maaltijd als dekmantel voor de knoflook adem.

10. Vodka

Alcohol is een andere effectieve remedie voor knoflook adem. Gewoon eens wodka geschoten om de ondraaglijke geur van knoflook te minimaliseren. Het bestrijdt bacteriën en vervang vieze geur, onmiddellijk.

11. Venkel

De antimicrobiële eigenschappen van venkel weert bacteriën en helpen vernieuw uw mond. Het stimuleert ook de productie van speeksel. Heeft u een eetlepel venkel na de maaltijd.

Bovendien, steile een theelepel venkel in een kopje water gedurende 10 minuten. Sip dit infuus langzaam, meerdere keren per dag.

U kunt ook anijs zaden.

12. Cardamom

De aromatische smaak van kardemom zaden helpt zich te ontdoen van knoflook adem. Consumeren een paar zaadjes van kardemom na de maaltijd.

13. Spinazie

Spinazie helpt breken zwavelverbindingen dat knoflook adem veroorzaken. U kunt knoflook en spinazie samen te koken om de voordelen van beide te verkrijgen.

14. peterselie

Peterselie bestaat uit grote hoeveelheden chlorofyl dat als een effectieve natuurlijke ademverfrisser. Het enige wat u hoeft te doen is kauwen verse peterselie wanneer die lijden aan knoflook adem. Anti-inflammatoire, antibacteriële en antitoxic effecten van peterselie hulp in het elimineren van de ondraaglijke mondelinge, evenals lichaamsgeur resulteerde als gevolg van knoflook consumptie.

Kruidengeneesmiddelen voor Garlic Breath

15. Mint

Kauw wat verse muntblaadjes als het de ondraaglijke knoflook adem te neutraliseren en je mond te vernieuwen.

U kunt ook een aantal-mint-smaak kauwgom (suikervrij).

16. Groene Thee

Groene thee is een rijke bron van polyfenolen die helpt het minimaliseren van de concentratie van waterstofsulfide. Dus, drink een kopje groene thee want het is een van de effectieve knoflook adem kuren.

17. Basil

Omdat het een fenol voedsel, basilicum helpt afweren de knoflook adem. Chew enkele blaadjes basilicum na een knoflook-rijke maaltijd.

do's

Poets je tanden met behulp van een tandenborstel en tandpasta na de maaltijd.

Na de maaltijd, gorgelen met mondwater.

Flos je tanden om voedsel te verwijderen.

Reinig uw tong na de maaltijd, het gebruik van een tongschraper.

Gebruik Waterpik om alles schoon te maken rond en onder het tandvlees.

don'ts

Heeft overmatige knoflook niet toe te voegen aan uw maaltijden.

Volg je elke huismiddeltjes om zich te ontdoen van knoflook adem te krijgen? Zo ja, deel uw huismiddeltjes bij ons in het commentaar hieronder.

18 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment:

  1. A bit susepirrd it seems to simple and yet useful.

    ReplyDelete