Tuesday, March 8, 2016

19 Effectieve Home Remedies Voor Mastitis

Borstvoeding is een van de eerste aanvankelijke fysieke contacten die een moeder ervaart met haar pasgeboren en ook de beste gevoel voor een vrouw in haar hele leven. Het wordt sterk aanbevolen door de artsen als het is de enige manier om alle essentiële voedingsstoffen om baby's te bieden kort na hun geboorte. Een hormoon genaamd Oxytocine is verantwoordelijk voor de productie van melk in borsten en helpt binding met de baby (1). Een veelvoorkomend probleem bij gevende vrouwen genoemd als mastitis of mammitis optreden in de eerste 3 maanden na levering die hen kan remmen aan de zuigeling te voeden. Onder vrouwen die borstvoeding geven is het bekend als purperale mastitis, terwijl bij de vrouwen niet in verband met zwangerschap of borstvoeding, wordt hij genoemd als non-kraam. Het is eigenlijk een ontsteking van borstweefsel die leidt tot bacteriële infectie. De ernst van deze aandoening kan variëren van mild tot ernstig. De meest voorkomende symptomen van mastitis zijn knobbeltje in de borst, koorts, tederheid, pijn, zwelling etc (2). Staphylococcus aureus is de etiologische organisme verantwoordelijk voor. Vooraanstaande redenen die resulteren in deze kwaal zich verplaatst van de bacteriën uit de mond van de baby tot een melk kabelgoten, overaanbod van melk, enz.

Een dergelijke voorwaarde vraagt om extra zorg en effectieve methoden om de gevolgen ervan te elimineren. Hier zijn we met een aantal opmerkelijke natuurlijke remedies die u kunnen helpen om snel hulp te krijgen van mastitis.

Home remedies voor Mastitis

1. Nursing

Gewoonlijk moeders stoppen met het voeden van hun baby's als gevolg van pijn en zwelling in de borsten, wat resulteert in de moedermelk stuwing en ontwikkelt mastitis. Om dit probleem te vermijden, moet men doorgaan toevoeren elke 2 uur, zelfs 's nachts (3).

2. Massage

Als u last heeft van mastitis, het masseren van de besmette gebieden met wat olie kan u bescherming bieden, omdat het helpt te deblokkeren de melk kabelgoten. Dit zal genezen pijn en zwelling. Massage van het buitenste deel van borsten naar de tepels in een cirkelvormige beweging met druk op de aangedane gedeelten (4).

Let op: Was je borsten naar behoren na de massage, omdat de olie die u hebt toegepast die schadelijk zijn voor de baby kan zijn.

3. Proper Rest

Het lijkt vreemd, maar ja, onjuiste rust kan ook het bevorderen van mastitis. Je leven verandert plotseling na levering en al je tijd wordt in beslag genomen door de klusjes die verband houden met de baby. Dus, als je merkt dat een dergelijke symptomen proberen om zoveel mogelijk te rusten (5).

4. Warme en koude kompressen

Een andere eenvoudige en zeer efficiënte methode om zich te ontdoen van mastitis is warme en koude kompressen (6). Hot één opent de blokkades, verbetert de bloedcirculatie en verbetert de melkstroom terwijl koud kompres voorkomt zwelling en de ondraaglijke pijn. In eerste plaats een warmwaterkruik verpakt in een dunne doek gedurende 15 tot 20 minuten. Dan, wikkel enkele ijsblokjes erin en gelden voor getroffen gedeelte voor 5 tot 10 minuten. Herhaal hetzelfde proces voor 2 of 3 keer per dag als per uw eis.

5. Kool

Gebruik kool voor mastitis is een alternatieve effectieve behandeling (7). Het heeft anti-inflammatoire, antioxidant en antibacteriële acties die dit probleem verminderen tot een groot deel. De aanwezigheid van zwavelverbindingen vermindert de kans op infectie verhogen en reguleert zwelling. Om weg te doen met verstopte leidingen en stuwing, bent u verplicht om een paar blaadjes verse kool in de koelkast te houden en zet het op de geïnfecteerde delen van de borsten. Doe dit totdat je verlost van de pijn en zwelling te voelen.

6. Apple Cider Vinegar voor Mastitis

Apple cider azijn is een andere effectieve natuurlijke remedie voor mastitis. De aanwezigheid van azijnzuur in ACV maakt het actief antimicrobieel middel (8). Zo vermindert ontsteking en bestrijdt tegen infectie. Ook is het een grote energie-booster. U kunt een oplossing van ACV te bereiden met 1 deel van het en 2 delen van warm water. Breng het op je borst met de hulp van een katoenen bal en laat het er voor 15 minuten. Was het af met lauw water. Herhaal deze procedure 2 of 3 keer per dag om de infectie te beteugelen.

Als alternatief kunt u mengen 1 eetlepel appelazijn met wat honing in een kopje water en laat het 3 keer per dag voor 1 of 2 weken.

7. Vitamine C

Gebrek aan inname van vitamine C kan de kans op mastitis verhogen als supplementen zijn van groot belang voor zogende moeders (9). Als je een verpleegkundige moeder gaan door dit probleem, je lichaam moet regelmatig worden bijgevuld met vitamine C. Neem 4 capsules van het elke vier uur tot je borst infectie verdwijnt.

8. Fenegriek Seeds

Fenegriekzaden antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen waardoor ze worden gebruikt om veel problemen in verband met borsten genezen. Bestrijdt tegen staphylococcus aureus (de bacteriën die mastitis) (10) derhalve gebruikt bij de behandeling van mastitis. Ook, fenegriek zaad thee is een effectieve oplossing voor de verpleging moeders die niet kunnen produceren genoeg melk voor hun baby's. Om mastitis te controleren, geniet ongeveer 4 eetlepels van deze zaden een nacht in water. De volgende ochtend, vermalen deze zaden tot een fijne pasta en verwarm het op een kachel of oven. Gebruik deze plakken als een warm kompres op het getroffen gebied. Herhaal dezelfde twee keer per dag gedurende 1 of 2 weken.

Als alternatief kunt u thee bereiden met behulp van deze zaden en laat het 2 of 3 keer per dag.

9. Kokosolie

Kokosolie heeft een anti-inflammatoire, koortswerende en pijnstillende eigenschappen (11). Acrylzuur kokosolie heeft een effectieve antibacteriële werking, vermindert daardoor de zwelling, roodheid en pijn die optreedt als gevolg van mastitis (12). U kunt masseren met het op de getroffen borsten en de nabijgelegen gebieden. Was het af op de juiste voordat het voeden van uw kind.

Als alternatief kunt u consumeren 4 eetlepels van het elke dag.

10. Pineapple

Ananas is rijk aan bromelaïne inhoud bekend als een natuurlijk antistollingsmiddel en dit enzym effectieve anti-inflammatoire, antitrombotische, fibrinolytische en antiedematous eigenschappen (13). Daarom kunt u verlichting van het probleem van mastitis krijgen door het opnemen van ananassap in uw dieet. Het verzacht de pijn en helpt deblokkeren de melk kabelgoten.

11. Probiotica

Probiotica zijn levende micro-organismen die worden beschouwd als vrij nuttig bij de behandeling van mastitis en andere borst problemen. Het is zeer moeilijk te behandelen mastitis het gebruik van antibiotica, worden dan ook probiotica voorkeur in dergelijke gevallen. Volgens een onderzoek orale toediening van Lactobacillus salivarius PS2 de voorgaande weken zwangerschap is een zeer effectieve methode om zich te ontdoen van dit probleem en de symptomen (14).

12. Knoflook

Knoflook is een prachtig huis remedie om mastitis genezen. Het is een natuurlijk antibioticum en biedt een antiseptische eigenschappen (15). Staphylococcus aureus is grampositieve bacteriën en is gevoelig voor de toxische effecten van knoflook (16, 17). Strooi een snufje zout op sommige plakjes rauwe knoflook en kauwen.

13. Honey

Honing wordt beschouwd als een effectieve huis remedie om bestrijding van vele soorten bacteriën, waarvan men Staphylococcus aureus (18). Vanwege deze reden wordt honing sedert lang gebruikt om het probleem van mastitis te behandelen. Antimicrobiële woning op Manuka honing regelt de groei van deze pathogene bacteriën (19).

Kruidengeneesmiddelen voor Mastitis

14. Calendula

Calendula is bekend om zijn werkzaamheid tegen pijn en zwelling (20) te genezen. Hierdoor is een zeer efficiënte huis remedie te genezen zwelling en ondraaglijke pijn die gepaard mastitis. Maak een fijne pasta met behulp van calendula bloemen en smeerwortel bladeren in gelijke hoeveelheden. Warm deze pasta en toe te passen over de ontstoken gedeelte. Laat het er voor 15 tot 20 minuten en verwijder het dan met lauw water. Herhaal deze procedure voor 3 of 4 keer per dag.

Ook kunt u kiezen voor een calendula zalf en toepassen op de besmette borsten 2 of 3 keer per dag.

Notitie:

1) Niet overslaan wassen van je borsten met lauw water vóór borstvoeding.

2) Vermijd orale consumptie van dit kruid tijdens zwangerschap en borstvoeding.

15. Echinacea

Echinacea is bekend immuunsysteem versterker. Met dit, het versterkt ook het lichaam om te vechten tegen verschillende soorten infecties. Derhalve gebruikt als een kruidenmiddel voor de behandeling van mastitis (21). U kunt het extract van de wortel te gebruiken en toepassen op het besmette deel dagelijkse 4 of 5 keer. Vergeet niet om het af te vegen voordat u borstvoeding geeft.

U kunt deze effectieve kruid te gebruiken door het toevoegen van de 4 of 5 druppels om een glas water. Laat dit mengsel gedurende 3 of 4 keer per dag gedurende een week uiterste.

Opmerking: Lange-termijn gebruik van dit kruid kan gevaarlijk voor u te bewijzen.

16. Aloe Vera

Aloë Vera staat bekend om zijn enorme medicinale toepassingen. Het antivirale, samentrekkend, antibacteriële, verzachtende, anti-schimmel en anti-inflammatoire eigenschappen (22). Hierdoor wordt het gebruikt voor de behandeling van mastitis en vele andere borst gerelateerde infecties en aandoeningen. Als u last heeft van mastitis, uittreksel aloe vera blad gel en verdeel het over het getroffen gebied. Laat het drogen voor enige tijd en dan was het af met warm water. Herhaal deze procedure zo vaak als u nodig heeft in een dag.

Let op: Vergeet niet om goed te spoelen voordat het voeden van uw baby.

17. lavendelolie

Essentiële olie van lavendel is gebruikt voor het jaar als een huis remedie om te kalmeren pijn, kleine brandwonden, en pijn (23). U kunt de pijn in de borst en zwelling dat als gevolg van mastitis door wrijven of masseren van het op de ontstoken borsten gevolg is te beheren.

Als alternatief kunt u lavendel theezakjes gebruiken. Leg ze in warm water gedurende 10 tot 15 minuten. Dompel een schone doek in de oplossing en toe te passen op het besmette gebied.

18. Oregano Olie

Oregano essentiële olie heeft een anti-infectieuze, antivirale, analgetische, antibacteriële en anti-schimmel eigenschappen. Zo, deze olie heeft de mogelijkheid om S. aureus te elimineren en dit maakt het een van de beste natuurlijke remedies voor mastitis en de daaraan gerelateerde problemen (24). Ook is een immuun-stimulerend middel en een effectieve tonic. Voor mastitis, hoeft u alleen maar capsules gevuld met deze olie voor 2 keer per dag te nemen voor niet meer dan 5 dagen.

Let op: Behandel deze olie met zorg en bewaar het buiten het bereik van kinderen.

19. Tea Tree Oil

Tea tree olie heeft antimicrobiële, anti-inflammatoire en vele andere geneeskrachtige eigenschappen die u helpen zich te ontdoen van stuwing en andere problemen (25) te krijgen. Het is een grote essentiële olie voor mastitis. Verspreid onverdunde tea tree olie op de ontstoken borst met behulp van de alternatieve warme en koude kompressen.

Opmerking: Spoel uw borsten op de juiste voordat het voeden van uw kind.

do's

Drink veel water en andere vloeistoffen (28).

Ondersteuning van de borsten behoren als het comfort aan u te leveren (29).

Zorg ervoor dat de baby's neus en mond schoon zijn voordat het voeden.

don'ts

Vermijd overvulling van de borsten met melk (stuwing) omdat het hen moeilijker en gezwollen kunnen maken (30).

Gebruik geen nat en slordig verpleging pads.

Stoppen met het dragen van een strakke beha.

Niet uit de weg een bezoek aan een arts in geval van pijn of zwelling toeneemt.

Vermijd abrupt remmen van borstvoeding.

Gebruik geen heet water als het je huid kan verbranden.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 34

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

8 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment