Sunday, March 6, 2016

26 Home Remedies om zich te ontdoen van mee-eters

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/09 /

Is je gezicht vol met mee-eters? Bent u op zoek naar een snelle en effectieve oplossingen om zich te ontdoen van mee-eters? Als u positief antwoord op deze vragen, overweeg dan het lezen van onze post. Mee-eters zijn een van de belangrijkste schoonheid zorgen die de neiging om het gezicht teint bederven. Deze lelijke zwarte vlekken ontstaan wanneer de huid poriën verstopt raken met dode huidcellen, vuil en puin. De zwarte kleur van de mee-eters optreedt als gevolg van melanine oxidatie. Medisch wordt eters beschouwd als de eerste fase van acne en de overmaat olieproductie door de huid is een van de oorzaken voor het optreden daarvan. Uw conditie van de huid kan verergeren als u het verwaarlozen. Als de verstopping van dode huid toeneemt, bacteriën beginnen om je huid poriën binnen te dringen, en binnenkort uw mee-eters te zetten in lelijke puistjes U kunt er zeker van effectieve huismiddeltjes om zich te ontdoen van mee-eters snel volgen.

Home remedies voor het wegwerken van mee-eters

1. Steam

Steam is een van de beste en eenvoudigste manieren om mee-eters op natuurlijke wijze te verwijderen. Het enige wat u hoeft te doen is stoom je gezicht voor een of twee minuten en schrobben van de mee-eters voorzichtig met behulp van een natuurlijke peeling.

2. Havermout

Meng twee eetlepels verse tomatensap, een theelepel honing en 2-4 eetlepels havermout tot een pasta te bereiden. Wrijf je gezicht voorzichtig met deze pasta voor ongeveer tien minuten en dan afwassen. Het is een van de beste zelfgemaakte mee-eter verwijderaars.

Als alternatief, meng drie theelepels van yoghurt, enkele druppels van verse limoen en olijfolie, en twee eetlepels havermout. Breng de pasta op je gezicht als een masker voor ongeveer tien minuten. Was het off later.

Ook kunt u een pasta van havermout en rozenwater voor te bereiden. Breng het op je gezicht voor ongeveer 20 minuten en dan afwassen.

3. Almond Face Scrub

Mix fijn gemalen amandelen en een paar gram bloem, en gebruik het als een gezicht scrub om snel en effectief te ontdoen van mee-eters krijgen.

4. Baking Soda

Meng twee theelepels zuiveringszout met wat water en de voorbereiding van de pasta. Masseer het getroffen gebied met deze pasta voorzichtig. Laat het gedurende 15 minuten drogen, en later was het af met lauwwarm water. Volg deze twee keer per week tot de dichtheid van de mee-eters aanzienlijk vermindert.

5. Epsom Salt

Een andere effectieve mee-eter verwijderen huis remedie is Epsom zout. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van enkele druppels jodium en een theelepel Epsom zout in wat heet water en laat het zout om volledig op te lossen. Laat het water afkoelen. Nu, dip een klein katoenen bal in de oplossing en toe te passen op uw mee-eter aangetaste huid zacht. Na het droogt, verwijder het voorzichtig.

6. warm kompres

Als u op zoek bent naar een oplossing voor mee-eters, dan is het gebruik van warm kompres kan enorm helpen. Neem wat warm water in een vat en genieten van een schone doek in. Plaats de doek op de huid vol eters gedurende ongeveer 15 minuten. Dit warm kompres zal snel ontstoppen van uw huid poriën en helpen u de mee-eters verwijderen.

7. Egg

Ei is een van de eenvoudige maar effectieve oplossingen voor thuis mee-eters. Klop het eiwit en voeg een theelepel honing aan. Breng het mengsel op het getroffen gebied van uw gezicht, laat gedurende 30 minuten en spoel het dan uit.

8. Rose Water

Gebruik rozenwater dagelijks om je gezichtshuid reinigen. Rose water helpt reinigen van uw huid en verwijdert mee-eters aanzienlijk.

9. Gram Meel

gram bloem kan helpen zich te ontdoen van mee-eters op de neus effectief. Meng gram bloem, kurkuma, en wat water tot een pasta te bereiden. Breng de pasta op je gezicht en verwijder de lelijke mee-eters.

10. Orange Peel

Sinaasappelschil is een andere effectieve huis remedie om mee-eters te elimineren. Grind wat gedroogde sinaasappelschillen haar poeder te maken, voeg een beetje water om het, en maak de pasta. Toe te passen op de aangetaste huid en binnenkort zal de mee-eters verdwijnen.

11. Sugar

Meng een eetlepel suiker en een paar druppels citroensap en wrijf het op de aangetaste huid in een cirkelvormige beweging. Deze pasta verwijdert dode huidcellen en mee-eters effectief en geeft je een stralende huid

12. Rice

Voeg wat rijst in een kom van melk en laten inwerken gedurende ongeveer vier tot vijf uur. Maal het mengsel goed en voor te bereiden haar paste. Spreid het op de aangetaste huid om zich te ontdoen van mee-eters.

13. Tomaten

Pureer een frisse, gepelde tomaten goed, en toe te passen op de mee-eters. Laat het overnachten. Was uw huid de volgende ochtend met behulp van enkele warm water. Antiseptische eigenschappen van de tomaten te helpen aanzienlijk minimaliseren uw mee-eters.

14. Havermout

Voeg wat maïsmeel poeder in uw reguliere gezichtsreiniger, en meng het goed. Neem een stoom voordat je het toe te passen, zodat de stoom opent de huidporiën. Nu wrijf de maïsmeel gemengd gezichtsreiniger in een cirkelvormige beweging op je gezicht, en was het met koud water.

15. Honey

Plaatselijke toepassing van honing verstrakt de huid poriën, elimineert de mee-eters, en zorgt voor een natuurlijke glans op je gezicht. Het enige wat u hoeft te doen is toe te passen wat honing op het getroffen gebied, laat gedurende ongeveer tien minuten en spoel het af met water.

16. Kurkuma

Neem wat verse muntblaadjes en extract sap van hen. Voeg wat kurkuma poeder aan de mint sap en meng het goed. Breng het kurkuma mengsel op je huid vol mee-eters, en laat ze drogen. Later, spoel het af met lauwwarm water.

Als alternatief, meng melk, kurkuma poeder en rood sandelhout goed en de pasta toe te passen op de aangetaste huid gedurende tien minuten.

17. Aardappelen

Neem een rauwe aardappel, raspen, en wrijf het over de aangetaste huid. Laat het staan voor 15 minuten en dan was dit dan grondig. Volg de techniek die dagelijks naar de mee-eters te elimineren.

18. Lemon

Citroensap is zeer effectief in het elimineren van het gezicht mee-eters. Het enige wat u hoeft te doen is voor te bereiden een scrub door het mengen van vers citroensap, zout, yoghurt en honing. Wrijf uw huid met de scrub zachtjes. Citroen in het struikgewas helpt bij het scrubben van uw huid en het minimaliseren van de mee-eters aanzienlijk.

19. Tandpasta

Plaatselijke toepassing van tandpasta helpt duidelijk uit uw mee-eters. Pas eenvoudig een dun laagje tandpasta op het getroffen gebied en wrijf het zachtjes met een tandenborstel. Volg deze om de andere dag om mee-eters van de huid volledig te elimineren.

Herbal Remedies om zich te ontdoen van mee-eters

20. Koriander

Grind wat verse korianderblaadjes en maakt haar paste. Voeg kurkuma poeder en water om de pasta en toe te passen op uw huid getroffen met lelijke mee-eters. Was het off later, en je zult snel duidelijke, mee-eters-vrije huid.

21. Tea Tree Oil

Tea tree olie is een geweldige oplossing om zich te ontdoen van mee-eters op je gezicht. Neem een kleine watje, doopt het in de tea tree olie, en dep het op de aangetaste huid. De antiseptische eigenschappen van deze olie steun minimaliseren van de mee-eters grotendeels.

22. Aloe Vera

Aloë Vera is ook zeer effectief in het snel verwijderen van mee-eters. Breng wat aloë vera sap op de aangedane huid. De rustgevende en helende werking van dit kruid zal uw mee-eters aanzienlijk beperken.

23. Groene Thee

Als u wilt om zich te ontdoen van mee-eters 's nachts, dan groene thee kan dienen als een snelle en effectieve oplossing. Maak een pasta van een theelepel gedroogde bladeren van groene thee en wat water. Wrijf de pasta op de getroffen gezichtshuid. Groene thee verwijdert overtollige olie uit uw huid en helpt bij het ontstoppen van de huid poriën.

24. Fenegriek

Crush wat verse fenegriek bladeren, voeg een beetje water aan hen, en maak een dikke pasta. Breng de pasta op de mee-eters, en laat ze drogen gedurende tien minuten. Later, was het met behulp van enkele warm water. Volg deze remedie dagelijks tot je mee-eters volledig zijn verdwenen.

25. Cinnamon Powder

Kaneelpoeder is een van de uitstekende remedies voor mee-eters. Meng een theelepel elk van kaneelpoeder en vers limoensap. Breng de pasta op je mee-eters voor ongeveer 20 minuten en dan afwassen. Volg deze driemaal, dagelijks.

Als alternatief, meng een theelepel kaneelpoeder en een theelepel honing. Breng dit aan op de aangetaste huid voordat je naar bed 's nachts. Was het in de ochtend. Volg deze voor ongeveer tien dagen voor positieve resultaten.

Of anders, meng een theelepel citroensap, een snuifje kurkuma poeder en een theelepel kaneelpoeder. Breng het op de schone gezicht. Later, was het af met behulp van wat lauw water.

26. Witch Hazel

Geniet van een klein katoenen bal in verse toverhazelaar-extract, en dep het op uw huid getroffen met mee-eters. Toverhazelaar verwijdert olie uit uw huid en vermindert mee-eters voor een groot deel.

do's

Maak er een gewoonte van om je gezicht twee keer te wassen elke dag.

Was je mee-eter aangetaste huid met zout water per dag om ze te elimineren.

Gebruik een zachte scrub om je gezicht scrubben. Zich meer richten op het getroffen gebied mee-eters.

Omvatten beta-caroteen rijk voedsel in uw normale dieet.

Gebruik een olievrije gezichtsreiniger, make-up, lotion, en de stichting.

don'ts

Vermijd alcoholische dranken en roken.

Ga niet naar het bed 's nachts met alle make-up op je gezicht. Verwijder je make-up voor het slapen gaan naar het bed elke nacht.

Probeer niet om uw mee-eters te knijpen als knijpen kan resulteren in lelijke littekens

Heb je geprobeerd een effectieve huismiddeltjes om zich te ontdoen van de mee-eters te krijgen? Welke home remedies werkte goed voor u? Deel je ervaringen in het commentaar hieronder.

16 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment