Saturday, March 5, 2016

35 Natuurlijke remedies voor Instant Verstandskiezen Pain Relief

Bron afbeelding: /sites/default/files/MNSD_teethsensitivity.jpg

Op zoek naar een snelle verlichting van verstandskies pijn? Hoewel je niet kan voorkomen dat de uitbarsting van de derde kies, maar zeker verlichten van de pijn door het gebruik van een aantal eenvoudige huismiddeltjes. Een volwassen persoon kan maximaal 32 tanden en derde molaar verschijnt in de laatste. Verstandskies toont zijn ontstaan tussen de leeftijd van 17 en 25. De gedeeltelijke uitbreken van verstandskies veroorzaakt infectie en zeker geven u pijn. Slechte adem, hoofdpijn, kaakpijn en zwelling, gevoeligheid en roodheid van het tandvlees, koorts, pijn in de aangrenzende tanden, of een onaangename smaak, met bijten voedsel, zijn enkele van de gemeenschappelijke symptomen van wijsheid tandpijn. Probeer deze geweldige home remedies om te stoppen met verstandskiezen pijn. In het geval van ondraaglijke pijn en ontsteking men moet trachten een tandarts.

Home Remedies ter voorkoming Wisdom Tooth Pain

1. Kruidnagelolie

Kruidnagel wordt beschouwd als een van de beste remedies om verlichting van wijsheid tand pijn te krijgen. (1) (2) (3)

Neem wat kruidnagel olie en toe te passen op het getroffen gebied. Doe hetzelfde 2-3 maal per dag. U kunt kruidnagel olie te verdunnen met een bepaalde hoeveelheid olijfolie, als je het te sterk.

Als alternatief, plaats 2 of 3 teentjes direct in je mond dicht bij de pijnlijke plek.

2. gorgelen met zout water

Neem een kopje warm water en voeg een theelepel zout in. Gorgelen met deze bereide oplossing een paar keer tijdens de dag. Zout water is zeer nuttig in het genezen van ontstoken tandvlees. (4) (5)

Of anders, meng peper en zout in gelijke hoeveelheid; voeg enkele druppels water tot een fijne pasta. Nu, toe te passen op de pijnlijke tand. Laat het mengsel een paar minuten. Herhaal hetzelfde proces 2 tot 3 keer per dag totdat je pijn volledig is verdwenen.

3. Alcoholische Dranken

Liquor kan ook nuttig zijn in het verlichten van de verstandskies pijn. (6)

U vraagt zich misschien af, toch? Neem wat cognac of wodka in een kom. Geniet van een katoenen bal in het en toe te passen op uw getroffen om het gebied te verdoven.

4. Knoflook

Door zijn antibioticum en antioxiderende eigenschappen, knoflook wordt veel gebruikt voor het verlichten van verstandskies pijn. (7) (8) (9)

Crush een paar teentjes knoflook en houd deze naast uw pijnlijke tand. Of anders, kauwen 1 of 2 tenen knoflook om zich te ontdoen van verstandskiezen pijn te krijgen.

In plaats daarvan, voor te bereiden een pasta door het mengen van 2 geplette teentjes knoflook met zwarte zout. Toepassen en laat het staan voor enige tijd en dan spuwen.

5. Onion

Snijd een rauwe ui en kauw de schijfjes voor een paar minuten. Bovendien, als u lijdt aan ernstige zwelling en pijn, kunt u een klein stukje rauwe ui direct te maken aan de pijn te verminderen. De anti-bacteriële activiteit van ui geneest kiespijn. (10)

6. Asafoetida

De anti-inflammatoire eigenschappen van asafoetida nuttig kiespijn genezen. (11)

Doe wat asafoetida op de geïnfecteerde tand. Of anders, meng twee eetlepels citroensap en ¼ theelepel asafoetida poeder. Verwarm het mengsel en dompel een katoenen bal erin. Nu, zet de geweekte watje op je pijnlijke tand.

In plaats daarvan, snijd een citroen en knijp het sap. Geniet van een katoenen bal en toepassen op het besmette gebied voor een paar minuten.

7. Vanilla Extract

Neem een wattenstaafje en giet er 3 of 4 druppels vanille-extract. Houd het op het besmette gebied voor een paar minuten. Herhaal dit proces driemaal per dag, totdat de pijn is weg.

Vanille-extract bevat antioxidanten en sommige alcoholgehalte, wordt daarom gebruikt om te genezen wijsheid tandpijn. (12) (13)

8. koolbladeren

Het melkzuur aanwezig in kool geneest de pijn geassocieerd met een verstandskies. Zij bezitten ook anti-inflammatoire eigenschappen, die ontsteking van het tandvlees te genezen. (14)

rollen net iets meer dan een koolblad met behulp van een deegroller, zodat het blad wordt inschrijving. Rol en stak hem tussen de wijsheid tand en het tandvlees.

Opmerking: Voor het plaatsen van koolbladeren op de ontstoken gebied, neem haar aderen.

9. Ginger

Zet een ½ inch stuk verse gepelde gember op uw tand en begin langzaam te kauwen. Spit de restjes na een tijdje. De anti-inflammatoire eigenschappen van gember geneest verstandskies pijn. (15)

In plaats daarvan, brouwsel gember thee en gebruik het als een mondspoeling. Gewoon een paar plakjes gember in een mok en voeg 1 tot 2 kopjes kokend water. Laat het steil voor 20 minuten, laat het afkoelen. Zwenk de infusie in uw mond en gooi hem dan uit.

10. Baking Soda

De antiseptische eigenschappen van zuiveringszout te voorkomen dat de opbouw van plaque in de buurt van het tandvlees en verlichting van de pijn geassocieerd met de verstandskies. (16)

Maak een fijne pasta of borstel het gebied voorzichtig met bakpoeder om zich te ontdoen van de wijsheid tand pijn te krijgen.

11. Theezakjes

Looizuur in het theezakje geeft ontstekingsremmende werking en vermindert zwelling en pijn. (17) (18) (19)

Leg de gebruikte theezakje in de koelkast. Na een uur, neem de bevroren theezakje en houd het over de ontstoken gebied.

Trouwens, brouwen een kopje zwarte thee en drink het langzaam. Beide methoden zullen helpen bij het verminderen van de pijn.

12. kauwgom

Ja, je leest het goed! Kauwgom kan ook de zwelling en pijn geassocieerd met de verstandskies te verlichten. Gewoon kauwgom kauwen gedurende de dag.

Kauwgom is zeer nuttig voor tandbederf. (20)

13. komkommer

Aangezien komkommers zijn koud in de natuur, zijn anti-inflammatoire eigenschappen te genezen kiespijn en tandvleesontsteking (21)

Leg een dikke komkommer schijfje rond je verstandskies voor ongeveer 15 tot 20 minuten om direct te ontdoen van de pijn te krijgen.

14. Apple Cider Vinegar

Geniet van een katoenen bal in appelazijn en plaats het op de pijnlijke tand gedurende ten minste tien minuten. Of anders, wervelen ACV in je mond voor een paar seconden. Het verlicht niet alleen de pijn, maar bleekt uw tanden en voorkomt slechte adem, alsmede vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen. (22)

15. Oil Pulling

Het is een van de oude remedie gebruikt voor het genezen van bloedend tandvlees, pijnlijke tand en abces. (23) (24)

Neem een beker en meng 1 eetlepel elk van kokosolie, zonnebloemolie, en sesamolie. Spoel uw mond met deze bereide oplossing en spuug het uit na 15 tot 20 minuten. Nu, meng een lepel zout in wat lauw water en gebruik als een mondspoeling, swish in de mond gedurende 2 tot 3 minuten. Doe hetzelfde 3-4 keer per dag.

16. cayennepeper Paste

Meng een theelepel van gepoederde cayennepeper en een paar druppels water tot een dikke pasta te vormen. Breng deze pasta bereid om de pijnlijke tand en laat het voor een paar minuten staan. Cayennepeper heeft uitstekende pijnstillende eigenschappen. (25)

U kunt ook direct plaats een paar hete chili peper zaden aan de verstandskies.

17. Zweedse Bitters

Meng een kleine hoeveelheid van de Zweedse bitters vloeistof en water. Swirl deze oplossing in uw mond gedurende 30 seconden en spuug het vervolgens uit.

18. Black Pepper Powder

Meng wat gepoederde zwarte peper, zout en water tot een pasta. Laat het gedurende een paar seconden. U kunt ook gemalen zwarte peper rechtstreeks van toepassing op de pijnlijke tand. De anti-inflammatoire eigenschappen, naast helende pijn, behandelt ook de gevoeligheid problemen. (26)

19. Pindakaas

Breng wat pindakaas direct naar tand meerdere malen per dag om de pijn te verlichten. Het bevat verschillende mineralen en vitaminen die ontsteking genezen. (27)

20. Hot and Cold Treatment

Warm en koud kompres geeft hulp aan een grote mate. Net onder een ijsblokje met een schone doek of gaas. Plaats het ofwel op de wang of op de pijnlijke tand tot dat gebied gevoelloos wordt. Doe dit driemaal per dag te genezen verstandskies pijn. (28) (29)

U kunt ook plaats een warm water zak en zet hem aan de kant van de pijnlijke tand of u kunt gorgelen met warm water. (30)

21. Kurkuma

Deze antiseptische kruid heeft enorme voordelen voor de gezondheid afgezien van de culinaire toepassingen. Combineer gepoederde kurkuma en water tot een pasta te maken. Gebruik een katoenen bal en toe te passen op het getroffen gebied. Doe dit twee keer per dag om de ontsteking te verminderen. (31) (32)

Kruiden Remedies aan Wisdom Tooth pijn te voorkomen

22. Spilanthes

Als gevolg van de genezende eigenschappen van spilanthes kruid, is het in de volksmond genoemd als kiespijn plant. "Kauwen de bladeren of bloemknoppen kunnen de pijnlijke tandvlees te verdoven en verlichting van pijn geassocieerd met verstandskiezen. (33) (34) (35)

23. Wheatgrass

Uittreksel sommige tarwegrassap en maken gebruik van het als mondspoeling. Swirl deze oplossing in je mond een paar keer in een dag. Of anders, gewoon kauwen wat verse tarwegras schiet langzaam, en vervolgens uit te spugen. (36)

24. Guava Leaves

De pijn blokkeren en anti-samentrekkende eigenschappen van guave bladeren verlichten het probleem van pijnlijke tanden. (37)

Neem 1 of 2 zachte guave bladeren en kauwen ze langzaam. De anti-spasme eigenschappen van het sap te genezen van de pijnlijke tand.

Anders kunt u ook koken 4-6 guave bladeren in een kopje water voor ongeveer vijf minuten, stam en laat het afkoelen. Gebruik het als een mondspoeling. Doe dit twee keer per dag om significante hulp te krijgen van de pijn.

25. Peppermint

Neem wat pepermuntolie en masseer het naar het getroffen gebied. Laat het voor een paar minuten en spoel het daarna af met behulp van zout water (warm). De antiseptische eigenschappen van pepermuntolie versnellen het genezingsproces. (38)

U kunt ook een kopje heet water en voeg een theelepel gedroogde pepermunt bladeren. Bedek het mengsel met een deksel en laat het steile gedurende 15 tot 20 minuten. Gebruik het als het mondwater. Swirl dit mengsel in je mond gedurende 30 seconden. Later, spuug het uit en herhaal hetzelfde proces met de resterende oplossing.

26. Cinnamon Oil

De pijnstillende eigenschappen van kaneel etherische olie helpen bij het verminderen van de pijn geassocieerd met een verstandskies. masseren gewoon wat kaneel olie op uw tand en tandvlees. (39)

27. Tea Tree Oil

Wrijf wat tea tree olie met uw vingertoppen op uw tand. Of anders, meng 1-2 druppels tea tree olie en ½ theelepel olijfolie. Gebruik een watje of vingertop aan dit mengsel toe te passen op de pijnlijke tand. De antimicrobiële bestanddelen van tea tree olie vermindert pijn veroorzaakt als gevolg van verstandskies. (40) (41)

Let op - Zorg ervoor dat u niet de tea tree olie te slikken.

28. Echinacea

Neem een verse Echinacea wortel en plaats het op de pijnlijke tand. Afgezien van dat, kunt u ook een thee bereiden en te drinken. Verder gelden de theezakje op je verstandskies om dit te verhelpen meer effectief te maken.

U kunt ook kauwen Echinacea wortels voor het genezen van kiespijn. (42)

29. Bayberry Schors en Azijn

Maak een pasta van azijn en bayberry schors Breng het op het getroffen gebied om de pijn in verband met een verstandskies te genezen. Tannines aanwezig in dit kruid behandeling van de ontstoken gebied en snel te genezen van de wond. (43)

30. Oregano Olie

De aanwezigheid van carvacrol en thymol in oregano geeft dit kruid antiseptische eigenschap dat het genezingsproces van kloppende tanden vastmaakt. (44) (45) (46)

Verdun 1 druppel oregano olie met een theelepel extra vergine olijfolie. Masseer je tanden voorzichtig met deze olie met uw vingertoppen.

31. lavendelolie

De anti-inflammatoire en antiseptische eigenschappen van lavendel maakt het een nuttig middel tegen pijnlijke tandvlees. (47)

Gewoon wat lavendelolie rechtstreeks op de pijnlijke verstandskies en wrijf het met uw vingertoppen. Of anders, genieten van een katoenen bal in de olie en plaats het op de tand.

32. Mirre

Neem een kopje water en voeg twee druppels van mirre olie. Gebruik dit mengsel als mondspoeling.

Mirre is een antisepticum, daarom is kiespijn genezen. (48)

Trouwens, mix 2 kopjes water en een theelepel in poedervorm mirre. Laat het geheel gedurende 30 minuten, stam en laat de oplossing afkoelen. Nu, in ½ kopje water, voeg een theelepel van deze oplossing. Swirl deze bereide mengsel en herhaal dit 5-6 maal per dag.

33. Goldenseal tinctuur

Goldenseal werkt als een antibioticum en wordt veel gebruikt om inflammatoire problemen te behandelen. Het geneest gezwollen tandvlees in de omgeving van verstandskies. (49) (50) (51)

Wrijf wat goldenseal tinctuur op de pijnlijke tand. Houd het gedurende 5 minuten om direct te ontdoen van de pijn te krijgen.

34. Sage

Sage is een geweldig kruid dat niet alleen verlicht de pijn, maar helpt bij bloedend tandvlees en gingivitis ook. (52)

Om het probleem van de wijsheid tand pijn te verminderen, combineren een theelepel van de natuurlijke zeezout, twee theelepels gedroogde salie, en een schot van alcohol. Laat het mengsel 5 minuten. gebruik het dan voor gorgelen.

35. Weegbree

Crush enkele weegbree bladeren en toe te passen op de pijnlijke tand. Om de effectiviteit te verhogen, strooi er een snufje zout op de bladeren. Aangezien dit kruid is geladen met anti-inflammatoire en antibacteriële eigenschappen, het geneest pijn. (53) (54)

do's

Eet alleen zacht voedsel, zoals rijst, pasta, of soep.

Poets je tanden en tong op een regelmatige basis. (55)

Tik voorzichtig de pijnlijke tand met behulp van uw nagels voor een tijdelijke verlichting.

Reinig je mond zachtjes.

Masseer je tandvlees door het plaatsen van je wijsvinger en duim op.

Kauwen bevroren fruit en groenten, zoals bananen, appels, wortels, enz., Vermindert het tintelend gevoel van het tandvlees.

Eet kaas om snelle hulp te krijgen van de pijn.

don'ts

Vermijd het drinken van vloeistoffen met een rietje.

5 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment