Friday, March 4, 2016

24 Yummy Apple Cider Vinegar Detox Drinks

Appelazijn (ACV), die vol vitaminen, mineralen en enzymen, wordt beschouwd als het beste detoxifiers van de natuur. Behalve een effectief middel voor het ontgiften van het lichaam, ACV een vermogen heeft om te genezen veel kwalen gezondheid. Vandaar dat appelazijn opgedaan grote populariteit onder de massa's, die willen natuurlijke producten te proberen in plaats van te vertrouwen op antibiotica.

Voordelen van Apple Cider Vinegar

De reinigende eigenschappen van ACV zijn niet alleen beperkt tot het verwijderen van giftige stoffen uit je lichaam, maar een aantal van ACV's voordelen voor de gezondheid ook onder meer gewichtsverlies, bloedsuiker controle, clearing acne, ontgiften van de lever en het balanceren van het lichaam van de PH-niveau onder anderen. ACV kan worden geconsumeerd om infecties te behandelen of geef uw lichaam een boost van immuniteit. ACV is een hulpmiddel voor gewichtsbeheersing en het gebruik ervan moet gepaard gaan met een voedzaam dieet en lichaamsbeweging.

Onderzoek suggereert ook dat ACV helpt allergielijders aangezien het de mogelijkheid om slijm en sinus congestie. Het houdt ook weg infecties van de sinussen en de bijbehorende symptomen zoals hoofdpijn en keelpijn.

De bestanddelen van deze azijn enzymen afbreekt slechte cholesterol en voorkomt dat verstopping van de bloedvaten, waardoor het zuiveren van het bloed en de verbetering van de algemene bloedcirculatie. Apple Cider Vinegar helpt ook bij het verminderen van brandend maagzuur.

Naast medische toepassingen, ACV is een bewezen formule voor haar problemen, het verwijderen van vlekken van de tanden, kalmerende zonnebrand en kan worden gebruikt om littekens verwijderen op de huid.

Aangezien dit een natuurlijk product, kan helpen het lichaam te ontdoen van Candida, een veel voorkomende schimmelinfectie. Candida wordt beschouwd als de oorzaak voor de symptomen van vermoeidheid, slecht geheugen en verlangen naar suiker.

Hoe te gebruiken Apple Cider Vinegar

Drink niet onverdund ACV want het is erg zuur in de natuur. verdunnen slechts een of twee eetlepels in een groot glas water en drink het met uw maaltijd of twee keer per dag. Het is niet aan te raden om grote hoeveelheden ACV gebruiken voor interne doeleinden, omdat het kan leiden tot lage kaliumspiegels en lagere botdichtheid.

Voordat u de consumptie van ACV start, is het sterk aangeraden om uw arts te raadplegen, vooral als je op een medicatie voor hart-en vaatziekten en diabetes.

Voor externe doeleinden, zoals het verwijderen van wratten, puistjes of verlaging van de littekens, verdunnen ACV met twee delen water en gebruik het als een toner op je gezicht twee keer per dag. U kunt ACV toepassen op de vlekken of littekens en laat het 's nachts voor de beste resultaten.

Voor een detox bad, voeg een kopje rauwe ACV aan het bad water en genieten van een minimum van 20 minuten. Dit detoxificatie bad, twee keer per week, zal uw huid te verjongen en een nieuw evenwicht van uw huid PH-niveau. In het geval dat u last heeft van huidirritatie of bacteriële infectie, zou dit bad fungeren als een effectieve behandeling te wijten aan antifungale eigenschappen ACV.

Detox Drinks

1. Lemon Water met ACV

Lemon bevat niet alleen vitamine C en helpt bij het reguleren van de pH van het lichaam, maar is ook goed voor de spijsvertering en gewichtsbeheersing. Kaneel kan ook worden toegevoegd aan deze drank omdat het een antioxidant en het evenwicht bloedsuikerspiegel. Cayenne peper helpt ook het metabolisme verhogen en koelt je lichaam.

Een combinatie van deze ingrediënten met ACV zal uw stofwisseling sterker te maken en zal u helpen bij het gewichtsverlies proces.

ingrediënten

Citroensap - 1 el.

Gemalen kaneel - ½ theel.

Honing of andere natuurlijke zoetstof (voor de smaak)

Meng alle ingrediënten in een glas water en roer goed voor het drinken. Drink het twee of drie keer per dag.

2. Sweet ACV Detox Drank

Deze drank kan worden geconsumeerd 30 minuten voor het ontbijt en diner. Omdat de gebruikte ingrediënten zijn natuurlijk, kan deze detox drankje worden genuttigd op een dagelijkse basis.

ingrediënten

Water - 2 kopjes

Honeycrisp appel (bij voorkeur gebruik maken van een echt zoete appel te voorkomen dat het gebruik zoetstof) - 1

ACV - 2 el.

Vanille-extract (optioneel)

Zoetstof

U kunt ook toevoegen citroensap, cayennepeper of kokosolie

Meng alle ingrediënten samen. Verdeel de drank in twee delen, een deel voor het ontbijt en een ander deel te drinken voor het diner.

3. Cranberry ACV Detox Drank

Aanbevolen wordt vers cranberrysap gebruiken omdat de verpakte sappen op de markt worden geladen met kunstmatige zoetstoffen of suiker. Deze drank is goed voor de gezondheid van de nieren, lever, darm en het lymfesysteem en helpt bij het verwijderen schadelijke stoffen uit het lichaam.

ingrediënten

ACV - 1 eetl.

Honey (naar smaak)

Combineer alle ingrediënten (behalve honing) in water. Voeg vervolgens honing als per uw smaak. U kunt meer water toe te voegen, indien nodig.

4. Grapefruit Fat Flush met ACV

Deze drank zal een geweldige aanvulling op uw gewichtsverlies regime. Het zal u gehydrateerd te houden en uit te spoelen giftige stoffen uit je lichaam.

Grapefruit wordt beschouwd als een vetverbrandende fruit en cellulitis remover. Het vermindert vochtretentie en metaboliseert suiker in het bloed. Sinaasappels zijn alkalisch in de natuur, vol vitamine C en zijn zeer effectief in het stimuleren van uw immuniteit.

ingrediënten

Sinaasappelsap - ½ kop

Ruwe honing - 1 el

Mix en meng alle ingrediënten samen. Je kunt het twee keer per dag te drinken, voordat de maaltijd.

5. Groene Thee ACV Drink

Groene thee is bekend om vet te verbranden sneller en helpt de eetlust te onderdrukken vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Aanwezigheid van groene thee in deze drank, die ook ontgiftende eigenschappen, zou de stofwisseling te verhogen en verbeteren van de algehele gezondheid.

ingrediënten

1 eetl. ACV

Honing aan smaak

Na het voorbereiden van de groene thee, laat het afkoelen. honing en ACV toe te voegen aan de drank. Zorg ervoor dat de groene thee is niet te warm; anders zal het de actieve cultuur in de appelazijn vernietigen.

6. ACV Lemon Detox

Ginger reinigt het lichaam door hulp bij de spijsvertering, zweten, en de bloedsomloop. De hoge hoeveelheid gingerol geneest en ontgift het lichaam. Het voert een anti-inflammatoire werking op het lichaam en bouwt de afweer tegen ziekten en aandoeningen.

ingrediënten

Ground ontbijtkoek ½ theel

Citroen sap-5 eetl

Water 1 quart

Klop alle ingrediënten krachtig voor het toevoegen van water. Verdun het mengsel door toevoeging van een gelijke hoeveelheid water op het moment van serveren.

7. gember, peper en knoflook Drink

Gember, peper, knoflook en bevordert een gezonde bloedsomloop verwijderen van het afval en giftige stoffen uit ons lichaam uiteindelijk. Vitamine C, samen met Echinacea wortel verhoogt de immuniteit en beschermt het lichaam tegen de ontwikkeling van ziekten. Apple cider azijn is te groot voor gewichtsverlies. Wordt doordrenkt met groenten en kruiden maakt het antibacteriële, schimmeldodende en antimicrobiële. Mierikswortel is antibacterieel in de natuur en helpt het lichaam te ontgiften.

ingrediënten

Kurkuma Root (vers) - ½ kopje (gesneden)

White Onion- ½ (fijngehakt)

Apple Cider Vinegar-5 ounces

Jalapeño peper- 1 (gesneden)

Lemon (biologische) - 1 (gesneden)

Cinnamon- 2 sticks

Honing aan smaak

Neem een quart formaat en plaats een laag van de groenten en kruiden bij de bodem ervan. Giet appelazijn meer dan het op zo'n manier dat ze allemaal worden gedoopt in ACV. Bedek het met een bakpapier en houd op een warme plaats. Laat de combinatie voor een maand. Zeef het mengsel en gooi alle groenten. Voeg wat honing aan de drank en in de koelkast. Neem een lepel van het elke dag met thee, water of een smoothie.

8. Apple Cider Smoothie

De smoothie maakt een groot detox drankje met avocado's en appels als de krijgers. Avocado bestaan uit enkelvoudig onverzadigde vetzuren, een soort vet dat helpt bij het verwijderen van de slechte cholesterol en een grotere detox resultaten. Ze stoppen de absorptie van toxinen in het lichaam. In aanvulling op dat, avocado's bevatten voedingsvezels die gifstoffen vrijkomen door middel van ontlasting activiteiten. Appelen uit polyfenolen, een antioxidant en pectine dat de bloedvaten reinigt.

ingrediënten

Water ¼ cup

Appels (middelgroot) - 2

Avocado- 2 eetl

IJsland 7-8 blokjes

Peel en maak fijne plakjes appel. Meng alle ingrediënten in een sapcentrifuge. Koel Serveren.

Recept Bron - Meer ...

9. Apple Dose

Kaneel wordt gezegd dat het antibacteriële en antivirale eigenschappen die gifstoffen uit het lichaam te verminderen bezitten. Het verbetert de spijsvertering en krijgt ontdoen van schadelijke cholesterol en triglyceriden, ongezonde vet uit de bloedstroom. Appelsap wordt gebruikt voor het reinigen van de lever en is een onderdeel van vele detox diëten.

ingrediënten

Vanilla Stevia- 4 druppels

Cold Water 6 ounces

Ijsblokjes zoals vereist

Juice alle ingrediënten en serveer gekoeld. Dit recept kan geen beroep doen op uw smaakpapillen in de eerste dagen, maar je neemt de gebruikte krijgen om het met de tijd.

Recept Bron - Meer ...

10. Grape Delight

Druivensap bevat polyfenolen, die vertragen de kanker activiteit en is rijk aan vitamine C die vrije radicalen verwijdert uit het lichaam. Bovendien is een goede antioxidant die het lichaam beschermt tegen de negatieve effecten van UV-straling

ingrediënten

Stevia- 6-7 daalt

Koud Water (gefilterd) - 12-13 ounces

Schud alle ingrediënten en dienen door het toevoegen van ijs. Het zal uw smaakpapillen te kalmeren.

11. Maple Syrup Vinegar Soda

Dit is een iets fruitsmaak azijn die mooi smaakt als de zoetheid van fruit de scherpe smaak van azijn vermindert. Amandelextract helpt ook vrijkomen giftige stoffen. Maple syrup voegt zoetheid aan de drank en is een goede bron van antioxidanten en zink.

ingrediënten

Apple Cider azijn- 1½ eetl

Vanilla Extract ½ theel

Almond Extract ¼ theel

IJsland 3-4 blokjes

Combineer ahornsiroop, azijn en alle uittreksels in een glas. Giet frisdrank water in het glas en vul het 2 inch onder de rand. Roer het mengsel voorzichtig. Voeg nu ijsblokjes aan dit mengsel. Geniet van deze koel drankje direct!

Recept Bron - Meer ...

12. Watermelon Punch

Watermeloen bevat een organische verbinding citrulline, een aminozuur dat de nieren en de lever verwijderd ammoniak schade onze cellen filtert. Deze vrucht verhoogt de prestaties van ons immuunsysteem. Watermeloen van invloed op het lichaam op een positieve manier.

ingrediënten

Honing- 1/3 kop

Maak een puree van de watermeloen door middel van een sapcentrifuge. Zeef de puree te nemen uit het sap. Voeg de overige ingrediënten. Koel het voor drie dagen, zal de scherpe smaak van azijn geleidelijk afnemen.

13. Strawberry en Blueberry Smoothie

Samen met de heerlijke smaak dat deze drank draagt, is er een veel vitamine C in dat de immuniteit machtigt en bevestig de giftige stoffen die het lichaam beschadigen. Natuurlijke schoonmaakmiddelen zoals aardbei ontspannen de nieren en de lever. Blueberry is verrijkt met een groot aantal anti-oxidanten die belangrijk zijn voor het behoud van een goede leverfunctie zijn. De smoothie smaakt heerlijk.

ingrediënten

Mint bladeren-6

Ice cubes 5-6

Meng alle ingrediënten in een sapcentrifuge, behalve muntblaadjes en mix op hoge snelheid naar een smoothie van fijne textuur. Dip muntblaadjes in de smoothie voor vijf minuten voor het serveren.

14. ACV Met Kalk

Limeade is het sap van de limoen met suiker. Als je gewicht bewuste, kunt u terecht voor ongezoete vers limoensap. Vitamine C in citrusvruchten induceert lever glutathione scheiden, en dat helpt lever werken aan toxines en elimineren uit het lichaam. De drank heeft een scherpe en pittige smaak.

ingrediënten

Water 4-6 kopjes

Limeade of limonade (concentraat) - 12 oz

Combineer alle ingrediënten en roer goed. Koel het voor een week voordat consumeren.

15. Apple Gember Komkommer Green Delight

Gember verhoogt de bloedstroom in het lichaam en controles stolling. De wortel houdt het spijsverteringsstelsel door het balanceren van de zuren in de maag en ondersteunen van de spijsverteringsenzymen. Komkommers zijn rijk aan vezels en weinig calorieën. Deze eigenschappen helpen bij het verminderen van gewicht. Komkommer sterk genoeg is om tegen kanker zoals kalium en magnesium bezit. Spinazie heeft de mogelijkheid van het lichaam met een dubbele hoeveelheid energie dan andere bladgroente. Chia zaden achteruit de oxidatieve stress en geniet vitaminen voor het lichaam.

ingrediënten

Griekse yoghurt (gewoon en niet-vet) - ½ kop

Chia Zaden- 1 eetl

Ijsblokjes

Doe alle ingrediënten en mix op hoge snelheid naar de smoothie te krijgen. De smoothie verrijkt met amandelmelk, chia zaden, gember en spinazie ontgift het lichaam en vult het met alle essentiële voedingsstoffen en vitaminen die nodig zijn voor een goede werking.

16. Apple Pie Smoothie

Het drankje verheft de stofwisseling en helpt bij het verminderen van gewicht. U kunt kiezen voor honing of natuurlijke zoetstof stevia in plaats van ahornsiroop aan de zuurheid van appelazijn in evenwicht te brengen. De consumptie van deze drank voor het eerst in de ochtend reinigt je lichaam en verwijdert ongewenste chemische stoffen uit het.

ingrediënten

Kaneel Poeder ¼ theel

Nootmuskaat Poeder ¼ theel

Ginger Poeder ¼ theel

Maple Syrup- ½ eetl

Water (gezuiverd) - 2 kopjes

17. Pineapple Apple Cider Vinegar Mush

Ananassap bestaat uit bromelaïne, een enzym dat de dikke darm en helpt reinigt de spijsvertering. De vrucht is een actief ingrediënt in vele van de commercieel beschikbare detox drankjes. Honing verwijdert de gifstoffen uit het lichaam.

ingrediënten

Raw Honey (biologische) - 1 eetlepel

Lime sap van een halve fruit

Meng alle bestanddelen en roer goed om een uniforme samenstelling te krijgen.

Het is essentieel dat de ingrediënten organische om het maximale profijt te zijn.

Recept Bron - Meer ...

18. Berry Smoothie

Aardbeien zijn verpakt met een hoog gehalte aan vitamine C. De vitamine C met andere fyto voedingsstoffen fungeert als anti-oxidanten en geneest de schade veroorzaakt door vrije radicalen. Raspberry bevat ook kankerbestrijdende cellen en anti-inflammatoire fytochemicaliën.

ingrediënten

bananen- 1

Himalayan Zout- een snuifje

Giet alle ingrediënten in een sapcentrifuge de smoothie bereiden. Alle soorten bessen zorgen voor een goede smaak en maken het een visueel genot.

Recept Bron - Meer ...

19. Peach Way

Perzik is een goede bron van vitamine C, kalium, luteïne, lycopeen en het cardiovasculaire systeem gezond houdt en houdt kanker op afstand. Azijn vergemakkelijkt het proces van detoxificatie door reinigen van de lever en colon. Azijn bindt met de vrije radicalen en giftige stoffen in ons lichaam, gooien ze uit.

ingrediënten

Suiker (biologische) - 1 kopje

Apple Cider azijn- ½ kop

Witte Wijn azijn- ½ kop

Pel en snipper de perziken. suiker aan toe te voegen en laat het verzachten voor 2 tot 3 dagen. Verwerk de azijn in het fruit en pureer het. Laat de gemacereerde vruchten blijven bij kamertemperatuur gedurende enige tijd en roer regelmatig zodat de suiker volledig oplost. Plet de vrucht wat meer en in de koelkast het voor een week of zo. Mis roer tweemaal per dag. Zeef de vloeistof houden van de perzik stukjes opzij. Genieten van de heerlijke detox drankje.

Recept Bron - Meer ...

20. Apple Struik

Apple bevat een goede concentratie van pectine dat bindt aan zware metalen en slechte cholesterol, spoelen ze uit het lichaam en ontsmetten van de darmen. De rode vrucht bevat ook een antioxidant genaamd quercetine dat de immuniteit en levert verhoogde niveaus van zuurstof aan de longen verhoogt.

ingrediënten

Suiker (biologische) - ¾ cup

Apple Cider Vinegar (raw) - 1 kop

Doe alle ingrediënten in een grote pot en in de koelkast voor 3-4 dagen na lichtjes roeren. Zeef het sap en knijp de resterende sap van appels door de appels met een vergiet. Houd het sap gekoeld in de koelkast en drinken verse.

Recept Bron - Meer ...

21. Strawberry Koelvloeistof

Er zijn veel detox dieet op basis van aardbeien. Het geeft toxines en helpt bij afvallen door zijn diureticum macht. De vrucht is samengesteld uit 90% water en kalium.

ingrediënten

Apple Cider azijn- 1 kop

Meng aardbeien en suiker in een kom. Maceraat de bessen met suiker in de koelkast. Na twee dagen, zeef het sap en knijp de aardbei brokken om de maximale sap. Houd het sap in de koelkast. Combineer ¼ kop van de aardbei koelvloeistof met ½ kopje Seltzer water om de drank te genieten.

Een andere variant van deze drank kan worden gemaakt door de toevoeging van een ¼ kopje balsamico azijn. Langere de siroop blijft bij het fruit, meer lekkerder het wordt als de vrucht tijd om de siroop bezielen met zijn heerlijke smaak krijgt. U kunt deze drank met cocktails en groene thee te mengen.

Recept Source 1 - Meer ...

Recept Source 2 - Meer ...

22. Lavender Kumquat Struik

Het drankje is een perfecte mix van zoete, pittige en bloemige smaken. Kumquats zijn verrijkt met antioxidanten zoals vitamine A, C, E en vele andere poly voedingsstoffen die het lichaam beschermen tegen schadelijke chemicaliën. Het omlaag brengen van triglyceriden en cholesterol in het bloed. Lavendel ontgift ook het lichaam.

ingrediënten

Honey (mild) - 1 kopje

Doe kumquats, lavendel knoppen, en honing in een glazen pot en prak ze een beetje aan de afgifte van smaak te laten. Voeg citroensap en azijn in de pot en het mengsel bij kamertemperatuur te houden gedurende twee dagen. Zeef het mengsel en bewaar in de koelkast. Meng een deel van struik met 3 delen water om te drinken. Gespannen kumquats kan worden gegeten met een sneetje brood en kaas.

23. Apple Cider Vinegar Elixir

Lemon ontgift de urinewegen. Het wegwerken van de vloeibaar afval in een snel tempo uit het lichaam, vermindert het risico op bacteriën ophoping in het lichaam. In combinatie met appelazijn, wordt het een effectieve detox drankje.

ingrediënten

Citroensap (vers) - 1 eetlepel

Ginger Poeder ¼ theel

Cayenne peper- een snuifje

Warm Water 1 Ounce

Honey (raw) - 1 eetlepel

Meng alle ingrediënten in een pot. Consumeren in de ochtend zou de instantie maximale hoeveelheid voedingsstoffen geniet ervan.

24. Honing, knoflook, en Apple Cider Vinegar

Het drankje verrijkt je met een duidelijker, helderder en sterker immuunsysteem en een verhoogde stofwisseling systeem. Honing fungeert als een zoetstof in de drank met het zijn antivirale en antibacteriële. Het heeft enzymen, vitaminen en mineralen die het lichaam houden met veel voedingsstoffen en ontgift is (1) Lemon is bekend om zijn reinigende eigenschappen. Knoflook is zo sterk dat het voorkomt voedselvergiftiging door het vernietigen van bacteriën en salmolina.

ingrediënten

citroen- 1

Water - 1½ kopjes

Pureer de knoflook en laat ze met water gedurende 10 minuten. Zeef het en meng met de rest van de ingrediënten om profiteren. Het helpt bij het ontgiften van de lever.

Conclusie

Tot slot, appelazijn kan worden uitgebreid met name gebruikt op het gebied van gezondheid en geneeskunde. Want het is een natuurlijk product, is het gebruik ervan niet schadelijk voor het lichaam, maar het is raadzaam om uw arts te bezoeken om ervoor te zorgen dat de consumptie van ACV te maken, samen met uw medicatie heeft geen gezondheidsrisico's voor u. Drink verdunde ACV omdat de geconcentreerde vorm kan schade aan uw huid en gezondheid veroorzaken.

Als u enig ongemak of irritatie onder ogen na het drinken van ACV, onmiddellijk een arts raadplegen.

2 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment