Tuesday, March 8, 2016

35 Vruchtbare Home Remedies To Get Rid Of Flies

Vliegen zijn algemeen onschadelijk behalve enkele bekende rassen. Huisvliegen zijn de edelste van alle insecten als ze ons niet bijten, maar toch, ze zijn offensieve als hun aanwezigheid ons irriteert, of het nu in het huis of de tuin. Hun constante gezoem kan iedereen zijn controle verliezen. Als u een wond, dan wordt het de meest aantrekkelijke plaats voor hen om terug te komen en weer om eieren te voeden en te leggen (1). Alles wat zoet is, indien weggelaten, wordt hun woonplaats. Maar dat is niet alles, het ergste is dat ze ons vatbaar voor ziekten door de overdracht van bacteriën en ziektekiemen in onze bereidingen. Zomers het tijdstip waarop het aantal huisvliegen oncontroleerbaar. Zodra ze binnen door open ramen en deuren, ze niet willen het huis te verlaten waardoor je je afvraagt hoe zich te ontdoen van vliegen? Hier hebben we enkele eenvoudige remedies om zich te ontdoen van vliegen in het huis ingeroepen.

Home Remedies To Get Rid Of Flies

1. donkerder het Huis

Al de nobele wezens die niet willen schaden of doden van de insecten, dit is de beste remedie om het werk gedaan zonder plagen de vliegen te krijgen. Vliegen worden aangetrokken door licht. Dat is de reden waarom we zo veel van hen in de buurt van de straat licht. Als de vliegen uw huis zijn binnengedrongen, schakel dan alle de binnenkant lichten en alleen houden de veranda verlicht met natrium-damp-lampen (2). Laat de deur open, zodat dat de vliegen kan ontsnappen en bereiken hun centra van aantrekkingskracht die zijn lichten in de veranda. Deze methode is gebonden werkt. Het kan vijftien tot twintig minuten duren voordat alle vliegjes te achterhalen van de stralende plaats en verhuizen. Deze truc zou effectief zijn alleen 's nachts. Dit is de beste manier om zich te ontdoen van het huis vliegen.

2. Azijn Trap

Dit is een eenvoudige methode om de vangst van de vliegen en spoel ze uit het huis. Neem een schone pot en vul deze met azijn en een paar druppels afwas zeep. Punch enkele gaatjes in een stuk papier, groot genoeg zodat vliegen de pot kunt invoeren. Zet de pot in een gebied waar van fruitvliegen de meest teisteren. De zoete geur van de azijn zal het vliegen in (3) te trekken. Zodra ze krijgen, zullen ze niet in staat zijn om te ontsnappen. Na enkele dagen kunt u de vloeistof gooien en vul het opnieuw om die vervelende insecten jagen.

Als alternatief kan witte azijn worden gebruikt voor het maken van een vlieg middel. Neem een kom en voeg 2 kopjes witte azijn, 1 eetlepel eucalyptus olie en een beker koud water. Spoel de inhoud uit de kom in een spuitfles. Strooi het in de gebieden besmet met vliegen. Er zijn vluchtige verbindingen in azijn dat huisvliegen aan te trekken (4).

Samen met eucalyptus olie, kunt u zelfs toevoegen lavendelolie of tea tree olie.

3. Suikerhoudende Strap

Huisvliegen voeden suiker, zodat het kan worden gebruikt als aas voor hen (5). Neem geconcentreerd corn syrup. Een gelijk hoeveelheid suiker aan. Roer goed, zodat de suiker goed oplost in het. Daarna, snijd bruin papier in lange repen. Punch gat op de hoek van de strip en steek een draad erin. Leg een knoop in de draad, zodat een lus wordt gevormd en de stroken kunnen worden opgehangen. druppels van de suikerstroop op strips toe te voegen op één vinger afstand. Nu, hang de stroken op een plaats waar de vliegen zijn om gezien te worden. Vliegen zouden worden aangetrokken door deze zoete strips en houd je eraan. Gooi de strip uit als er genoeg vliegen op hen.

4. Rope Fly-Catcher

Dit kan blijken te zijn een effectieve methode toen hij uit de vliegen zijn. Om dit te nemen een stukje van hars en laat het koken met alleen dat veel water, zodat de hars kan worden gedekt. is een plantaardige stof die veiliger dan synthetische middelen (6). Schakel de vlam als de hars gesmolten en een dikke siroop wordt gevormd. Zodra het mengsel afkoelt, voeg een paar druppels van zonnebloemolie etherische olie en mastiek essentiële olie. Zonnebloemolie werkt als een insectenwerend (7). Dompel een kabel van ongeveer 5 cm lengte daarin. Laat het blijven voor een uur of zo. Hang het touw, waar de vliegen te verwachten zijn. De vliegen bedwelmd door de zoete geur zal vast komen te zitten aan. Schraap de vliegen van het touw bij de aanblik ondraaglijk.

5. Mint

Hoewel, mint zorgt voor een verkoelende en verfrissende smaak voor ons. Integendeel, vliegen proberen om weg te lopen uit, en dat is de reden waarom mint ons kan helpen. Een munt plant bleef bij de deur helpt af te schrikken de vliegen uit het invoeren van het huis (8). Ook, als er te veel vliegen in de keuken, dan verpletteren wat verse muntblaadjes en bewaar ze op de plaat. Dit zou voorkomen dat de vliegen uit zweefde over de bereidingen in de keuken gehouden.

Als alternatief kan muntolie worden gewreven op de huid om de vliegen weg te gaan want het heeft afstotende eigenschappen (9). Het heeft ook insectendodende eigenschappen ontsmettingsmiddel (10).

6. lavendelolie

Lavendel olie werkt uitstekend bij het verwijderen van vliegen (11). Het werkt als een insecticide tegen huisvliegen (12). Het bevat een citrus olie Linalool, dat toxisch is vliegen (13) (14). Neem wat water in de pan en breng het aan de kook. Giet een paar druppels lavendelolie en warm water op de spons. Hou het in de gebieden aangetast door de vliegen. Om een nieuwe energie om de spons afstotende geven, kunt u een paar druppels water toe te voegen in drie dagen en olie een keer in een week.

Of u kunt ook plaats lavendel plant om de vliegen uit de buurt van uw huis te houden.

Een andere optie is om een paar druppels lavendelolie giet op een schone doek en wrijf deze lap op de ramen en deuren te stoppen met die kleine wezens voer uw pad.

7. Lad's Love

Het is een plant die vaak wordt gebruikt om weg te rijden de vliegen. Neem een bos van deze bloem en zet het in een vaas. De geur van de liefde lad's duurt, zelfs als ze worden gedroogd. De sterke en scherpe geur van de bladeren zijn verantwoordelijk voor het afweren van motten en andere insecten (15).

Zo kunt u een paar takjes van de plant te plaatsen in en rond het huis om de vliegen weg te jagen.

8. Gedroogde Clover en laurierblaadjes

Neem knoflook en laurierblaadjes, samen met eucalyptus en klaver bloesem. Hang de bladeren in een netje op een plaats waar de vliegen te vinden zoemen (16). Af en toe, schud de zak of verpletteren de bladeren aan de geur van de essentiële oliën vrij te geven. Ruil de bladeren een keer in een maand.

9. Huisvlieg Trap

Huisvliegen worden vaak aangetrokken tot melk, rottend voedsel, suiker, enz. (17). Deze methode wordt gebruikt om zich te ontdoen van de vliegen buiten. Dit zou een zak met bloed en bot kunstmest vereisen. Neem een plastic zak en maak kleine gaatjes erin, groot genoeg voor de vliegen binnen te geraken. Giet de meststof in de plastic zak en hang hem aan een boom het dichtst bij uw toegangspoort. Dit zal een traktatie voor de vliegen, en ze liever daar liever komt naar je huis.

10. Kruidnagel

Vliegen haten de geur van kruidnagel, waardoor het een potentiële vliegen afstotend maakt. Kruidnagel olie en kruidnagel poeder kan afweren alle soorten vliegen (18). Neem een appel of een aardappel en een handvol van kruidnagel. Steek de kruidnagels in de appel door hun achterzijde. Houd de appel doorboord door kruidnagel op een bord in het midden van de tafel. U zult merken dat vliegen uiteindelijk zal verhuizen uit het huis geïrriteerd door de geur. U kunt ook gebruik maken van citroen op de plaats van een appel.

Als alternatief kunt u een aantal kruidnagels verpakken in een kaasdoek en hang het in de buurt van de ingang of een plek waar vliegen graag hangen in uw huis.

Of kan kruidnagel poeder worden gebruikt. Neem de appel en steek er vanuit verschillende invalshoeken. Strooi het poeder over en houd het op een bord.

Anders dan dit, kan een paar druppels kruidnagelolie worden gemengd met de reiniger voor het reinigen van ruiten en deuren voor het stoppen van de invoer van vliegen.

Een andere mogelijkheid is kruidnagelolie mengen met een bepaalde hoeveelheid water in een blikje. Deze emulsie kan vervolgens op verschillende plaatsen worden gehouden in het huis om de invoer van vliegen in het huis beperken.

Afgezien van dat, kunt u ook een teentje olie lotion te bereiden door te verdunnen met olijfolie of toverhazelaar en toe te passen op uw huid.

11. Outdoor Fly Repellent

Om buiten te ontdoen van vliegen, kunt u dit middel te gebruiken. Het wordt gemaakt door het mengen van essentiële oliën, een gezondheid zegen voor ons. Etherische oliën worden veel gebruikt als insectenwerende middelen (19). Ze verspreiden de geur in de lucht, die de vliegen weg rijdt en samen met dat het nuttig is in het verwijderen van andere plagen en insecten. Voor het maken van de afstotende, meng gelijke hoeveelheden van Eucalyptus olie, lavendelolie, citronella olie en pepermuntolie. Alle essentiële olie moet worden verdund door het toevoegen van toverhazelaar, wodka of plantaardige olie. Het toevoegen van een halve theelepel wodka zal de duurzaamheid van de afstotende verbeteren. Neem een blikje zonder deksel. Leg een doek overheen. Giet het mengsel over de doek. Bedekken nu het deksel. Wanneer u wilt de vlieg afweermiddel te gebruiken, verwijder het deksel en bewaar het op het gebied binnengevallen door de vliegen. Terwijl de citronella olie stoot de insecten zonder schade aan hen, pepermuntolie heeft een hoge toxiciteit voor volwassen vliegen (20) (21).

Als alternatief kunt u kaarsen gemaakt van citronella olie om vliegen te vermijden gebruiken.

12. Fly Repellent Spray

De spray is zeer krachtig met een sterke geur die de vliegen onmiddellijk verwijderd. Het maakt gebruik van essentiële oliën die zeer effectief tegen insecten (22) (23) zijn. Leg half kopje elk van toverhazelaar en appelazijn elk in de spray fles. 30-50 druppels van een combinatie van de essentiële oliën zoals munt, eucalyptus, kruidnagel, tea tree, rozemarijn, ceder, kattenkruid, lavendel, cajeput, citronella of citroengras kan de spray fles worden toegevoegd. Breng deze spray op uw handen en benen. Het kan worden gesproeid op de kleding.

Notitie:

1) De spray mag niet in de ogen.

2) Houd het buiten het bereik van kinderen houden.

3) Voor het aanbrengen van het op het doek, controleren op een klein gebied of zij de kleur van het weefsel verdwijnt.

13.Basil

Basilicum presenteert vele toepassingen omdat het een antiseptisch installatie en wordt uitgebreid gebruikt als een insectenwerend tegen muggen, trips, vliegen, enz. (24). Heilige basilicum planten kunnen bij de deur worden gehouden om de vliegen weg te ontmoedigen. Basilicum is ook een sterke antibacteriële en antivirale middel, dat toen hing in de vorm van gedroogde bladeren gebonden in een mousseline doek kan de vliegen uit de buurt van het huis te bewaren. De olie kan ook worden gewreven op het lichaam om de vliegen te voorkomen als het linalool, die insecticide eigenschappen (25) laat bevat.

14. Melk en suiker met peper

Dit recept wordt gebruikt van de oudheid tot de vliegen uit de omgeving te verwijderen. Huisvliegen worden aangetrokken naar witte vlakken (26). Neem een halve liter melk en giet het in de pan. Zet het vuur en voeg een kwart kopje suiker en vier eetlepels gemalen zwarte peper naar het. Verwarm de oplossing voor vijftien minuten. Wanneer de melk afkoelt, giet de oplossing in ondiep gerechten en houd ze rond het huis, met name gebieden geplaagd door de kleine insect. De vliegen zal krijgen aangetrokken door de zoete melk, zinken in de vloeistof en uiteindelijk sterven als gevolg van verstikking.

15. Kamfer

Kamfer is een witte substantie die wordt gewonnen uit het hout van de kamfer laurierboom (27). Het toont insecticide eigenschappen (28) (29). Het gebruik ervan gaat terug tot de oudheid, waar het werd gebruikt om de lucht te zuiveren van alle vliegjes en insecten aanwezig vanwege zijn antibacteriële, antivirale en insectenwerende eigenschappen. Kamfer tabletten kunnen op een warme plaats worden geplaatst in het huis, zodat er altijd een uitbarsting van frisse geur in de nabije omgeving. Een verwarmd metalen plaat zou effectief te werken.

Als alternatief kunt u kamfer stukken zet in het warme water in kleine kommetjes en houdt het op verschillende plaatsen in het huis.

Opmerking: Zwangere vrouwen moeten voorkomen dat het gebruik kamfer als een vlieg afweermiddel.

16. Eucalyptusolie

De olie is veilig voor ons om te gebruiken, maar de vliegen niet helemaal zoals zijn sterke geur. Het werkt effectief tegen huisvliegen (30). Haal een paar lint doek strips en bestrooi paar druppels verdunde olie op hen. Plaats nu deze doekstroken op verschillende plaatsen in het huis, in het bijzonder op plaatsen waar ze kan treden zoals ramen en deuren. Het voorkomt dat de vliegen infiltreren het huis. Zelfs eucalyptus bladeren giftig vliegen (31).

Een andere methode om de vliegen weg is deze olie wrijven op het lichaam. Het voorkomt dat de vliegen te benaderen u en uw nabije omgeving maken van uw leven op hun gemak. Maak een olie wrijven door mengen 12 laat de bovengenoemde essentiële olie 30 ml vervoerder olie, zoals olijfolie.

Opmerking: Zwangere vrouwen en mensen die lijden aan bloeddruk mag geen gebruik maken van deze remedie om vliegen weg af te schrikken.

17. Honey Trap

Iedereen die een zoete tand houdt honing Dus, hoe kunnen we dan verwachten vliegen om het te weerstaan? Honing is het beste aas kan worden gebruikt voor het vangen van de vliegen (32). Een vrucht jam kan ook gebruikt worden in plaats van honing. Hiervoor hebt u een lege blikje of een fles. Snijd de bus in twee helften, zodat de onderste is groter dan de andere. Vul het onderste deel van het blik met water en enkele druppels afwasmiddel aan. Nu, houdt het bovenste deel van de onderste in een omgekeerde positie zodat de mond van de bus in de met water gevulde bodem. Smeer de honing of fruit jam op de mond van de bus. Houd de val in de buurt van het gebied dat wordt geteisterd door de vliegen. Vliegen steeds aangetrokken door de zoete geur zal krijgen in de fles en niet in staat om te ontsnappen zullen ze binnen verdrinken.

18. Wijn Vallen

Deze methode zou een beetje wijn vereisen, hoewel je misschien niet willen laten uw favoriete drankje te gaan, maar het offer zal u redden van de irritatie van vliegen. Elk type wijn die beschikbaar is kan worden gebruikt als aas de gefermenteerde geur daarvan (33) te trekken. Neem een fles en vul de helft van het met wijn. Voeg wat zeep oplossing voor de drank giftig voor hen te maken. Plaats de fles op een plaats waar een groot aantal vliegen. Zij zullen steken in de oplossing te krijgen. In het geval van een fles met een brede mond, dek het af met een plasticfolie en maken gaten groot genoeg voor de vliegen door te komen.

Als alternatief, meng wijn met vloeibaar wasmiddel. De geur van de wijn zal de vliegen aan te trekken en afwasmiddel zal hen doden.

19. Lemongrass Spray

Deze oplossing zorgt ervoor dat de vliegen op afstand en vult het huis met een aromatische geur die frist de atmosfeer. Net als andere essentiële oliën, is deze olie ook niet geliefd bij de vliegen en fungeert als een effectief middel (34). Zet 10-12 druppels etherische olie in de spray fles en voeg 4 eetlepels heet water aan. Goed schudden zowel de ingrediënten te mengen. Spray het in de deuropeningen en raam oppervlakken. Het werkt tegen muggen en huisvliegen (35).

20. Plastic Water Tassen

Neem een plastic zak en vul het met water. Bind de zak elke kans op lekkage naar behoren te vermijden. De plastic zak moet worden opgehangen bij de ingang. Deze ontwikkelt een afkeer in de vliegen, zodat ze worden gedwongen om hun richting te veranderen. Deze methode werkt, maar is de reden nog vermeld (36). Sommige mensen zeggen dat er fouten vliegt het water zak als een spinnenweb. Een andere reden is dat de reflectie met waterzak creëert een illusie de vliegen.

21. komkommer

Komkommer biedt meerdere voordelen voor ons, en we willen de sappige smaak, maar met de vliegen, het is een andere zaak, doen ze niet graag de geur van komkommer. Het behoort tot Cucurbitaceae familie die cucurbitacins chemicaliën, die worden gebruikt in pesticiden (37). Dus, komkommer komt als een krachtig wapen in de strijd tegen vliegen. Doe wat plakjes komkommer rond het huis om de invoer van vliegen te beperken. Plaats sommige segmenten bovenaan de afvalhouder ook, zodat de vliegen niet daar wonen.

22. Vodka als Fly Repellent

Het is een goede manier om val fruitvliegen (38). Vliegen kan de geur van wodka niet uitstaan. Daarom kan het worden gebruikt voor het maken van een effectieve spray houden de vliegen op afstand. Meng een kopje wodka met 2 theelepels van aloë vera sap, 1 theelepel citroen eucalyptus olie en 1/2 theelepel van etherische olie. Doe dit mengsel in een spuitfles en strooi het op het lichaam en het gebied waar de vliegen vaak worden waargenomen.

Opmerking: als u allergisch bent voor een van de bovengenoemde ingrediënten zijn, kies dan niet de oplossing op de huid toe te passen.

23. feromoonvallen

Deze werken goed in het vangen van de vliegen (39). Feromonen zijn seksuele lokstoffen die vele soorten insecten kunnen verleiden. Vallen worden gebruikt voor het vangen van vliegen binnen en buiten. Het enige nadeel dat deze methode is dat tegelijk kan werken voor een bepaald geslacht. Neem een blik en houd het hormoon in het. Bedekken met een plastic zeil en poke wat gaten erin. De vliegen zou de val in te voeren, maar zou niet in staat zijn om terug te keren, waardoor het krijgen van uit ons leven.

24. Fly Vacuum

A vacuum trap 'wordt gebruikt om vliegen (40) te vangen. Het werkt precies zoals een stofzuiger, het enige verschil is dat een vlieg vacuüm kleinste formaat als het is bedoeld om de kleine insecten te vangen. Deze handheld-apparaat loopt meestal op accuvoeding. Houd het apparaat in uw hand en gewoon te schakelen op het apparaat en in de richting van vliegen.

25. Dish Wash Zeep

Afwas is de beste middel om de vliegen (41) af te wenden. Afwas bestaat borax in kleine hoeveelheden, die werkt als een insecticide maar grotere hoeveelheden, fungeert als een insectenwerend middel. Neem 10-12 druppels van de afwas zeep en voeg twee kopjes warm water aan. Giet dit mengsel in een spuitfles en schud de juiste wijze om de oplossing te bereiden. Spray het direct op de vliegen. Borax ontwatert het exoskelet van insecten waardoor ze dood.

26. Vleesetende planten

Afgezien van de munt en basilicum planten, Venus vliegen val en zonnedauw zijn een aantal andere vleesetende planten die kunnen helpen zich te ontdoen van vliegen. Deze planten zijn mooi in uiterlijk en zijn een aantrekkelijk aas voor de vliegen. Zodra de vliegen komen zitten in de mond, ze overspoelen het insect onmiddellijk verkrijgen nitraat van hen (42). Het installeren van deze planten in uw huis zou een bedreiging vormen voor de vliegen en andere insecten vormen. Ze hebben geen enige vorm van rommel te verlaten na het doen van hun werk, de schoonste van allemaal.

27. Nematoden

Dit zijn parasieten die zich voeden met andere insecten (43). Nematoden zijn microscopisch kleine round wormen die de andere in de bodem geboren plagen hun voedsel te maken. Eenmaal aaltjes in de bodem worden gedropt, ze werken voor achttien maanden. Ze hebben geen schade aan mensen, huisdieren en planten veroorzaken. Insecten zijn de enigen die getroffen zijn door hen.

28. Fresh Orange Peel

De geur van de citrusvruchten wordt ondraaglijk voor de vliegen, en ze de neiging om weg te vliegen. Sinaasappelschillen zijn effectief tegen volwassen vliegen (44). Het plaatsen van sinaasappelschillen op plaatsen in het huis of buiten kan slordig en onhygiënisch kijken. Zo binden ze in een mousseline doek en hangen rond. Het zal een mooie geur te verspreiden in het huis. Plet de schillen eens in de zoveel tijd om de geur in leven te houden.

Opmerking: De methode is alleen effectief in het geval van huis vliegt, omdat de fruitvliegen krijgen aangetrokken naar hen.

29. Hair Spray

We gebruiken haarlak onze kapsel houden zoals het is. Haarspray bevat aerosol die ook wordt gebruikt in insectenwerende middelen (45). Als we deze spray te gebruiken op de vliegen, dan is hun vleugels krijgen stiffed. De elasticiteit en flexibiliteit van de vleugels verloren en worden ze stevig. De fly beweegt langzaam en kan gemakkelijk worden gevangen en weggegooid.

30. Malt Vinegar

Wanneer moutazijn wordt gekookt, het geeft een penetrante geur die wordt veracht door vliegen, waardoor het een fly repellent (46) maakt. Neem een pan met dikke bodem. Zet malt azijn in en laat het koken voor bepaalde tijd. Schakel de vlam en houd het in vlieg besmette gebieden. U zult merken dat de vliegen begint af te stappen.

31. UV Electric Traps

Vliegen en andere insecten vinden het moeilijk om het licht te weerstaan en direct de richting van het lichtdoorlatende bron. UV elektrische vallen hebben een of meerdere 2-25 watt lampen verlichte dat vliegen in het gebied van 600-1800 sq ft. Wanneer het vliegen in de buurt komen om het, ze proberen binnen te komen en vast komt te zitten om de lijm bord kan trekken. Deze vallen kan werken voor jaren. Dergelijke valkuilen kunnen alleen binnenshuis zoals huizen, restaurant en hotels worden gebruikt om de vliegen uit het zicht (47) te houden.

32. regelen van de temperatuur

Deze insecten kunnen overleven in een bepaald temperatuurgebied (48). Temperatuur boven 38 graden Celsius in het algemeen niet gunstig voor de vliegen, en als het stijgt tot 47 graden Celsius, wordt ondraaglijk. Te veel kou is ook niet aanvaardbaar voor hen, waardoor de temperatuur tot 9 graden Celsius maakt ze onbeweeglijk. Maar verhogen van de temperatuur van de ruimte in zoverre niet mogelijk is, kan koeling mogelijk.

Opmerking: deze methode mogelijk niet geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor extreme temperaturen zijn.

33. De vruchten val

De werkwijze is effectief voor het vangen van de vliegen als ze worden aangetrokken gerijpte vruchten (49). Neem wat rijpe vruchten en bewaar ze in een pot. Dek de potten met wat plastic wrap beveiligen met een rubberen band en maak gaten in. Plaats deze potten aan de voorzijde van de deur of het raam. Wanneer de pot zijn prooi heeft, zet dan wat warm sopje het. De vliegen zal sterven als de soap water is giftig voor hen. Gooi de vliegen. Voor de constante gebruik, was de pot met water en zeep elke keer na het gooien van de vliegen.

34. Apple Cider Vinegar

Appelciderazijn biedt vele voordelen voor de gezondheid, en het kan zelfs worden gebruikt te controleren vliegen (50). Neem een pot en zet een aantal verhitte appelazijn in. Maak een kegel van papier en bewaar het in de pot met de bredere mond naar boven en kleine opening in de pot. Dit maakt de vliegen naar binnen gaan en vast komen te zitten in de vloeistof. Heeft de val niet storen na het installeren. Houd het voor een dag in de fly-bezette plaats en dan gooi de inhoud van de pot is. U kunt ook mengen afwas zeep in de ACV-oplossing.

35. Banana Trap

Fruitvliegen worden aangetrokken in de richting van een rottende banaan (51). Neem een banaan en maak fijne plakjes van. Zet deze segmenten in een glazen pot of een blikje. De vrucht is genoeg om de vliegen te lokken om ze te krijgen in de pot. Bedek het met een papieren of plastic omslag maken van kleine gaten erin en laten gebieden besmet met vliegen. De vliegen zal de weg naar de plakken opsporen van de geur van het fruit vinden en daarin gevangen. Een paar druppels zeepoplossing toegevoegd aan de vrucht de vliegen dood maken.

do's

Sluit alle deuren en ramen naar behoren waardoor er geen ruimte voor de vliegen te gaan.

Met behulp van Castor olie is effectief in het houden van de vliegen uit de buurt van het huis.

Huis en de omliggende moeten schoon worden gehouden.

De geur van kaneel en cayennepeper kan niet getolereerd worden door de vliegen. Daarom kunnen ze worden gebruikt in sprays.

Electronic handheld vliegenmepper moet worden zwaaide op een plaats waar de vliegen zijn om gezien te worden, the fly overlijdt zodra het in contact komt met de vliegenmepper.

Chemische sprays kan worden gebruikt om zich te ontdoen van alle soorten vliegen.

Houd de omgeving schoon en hygiënisch.

U kunt een aantal niet-toxisch zelfgemaakte insecticiden te gebruiken.

Het schoonmaken van het aanrecht regelmatig.

Gebruik altijd het deksel van de vuilnisbak, niet het geven van de vliegen geen reden om te komen en te storen.

Houd cider houtsnippers in de omtrek van het huis om de vliegen weg af te weren door de geur.

Sommige kamerplanten kunnen de vliegen aan te trekken. Gebruik een top kwaliteit van de bodem, die weg ongedierte en insecten kunnen rijden.

don'ts

Heeft gesneden fruit niet te verlaten toen de vliegen aangetrokken door hen.

Vermijd het verlaten van vuile vaat in de gootsteen.

Probeer geen vochtige plaats in de keuken te houden, vliegen de neiging om te bewegen in de richting van de vochtige omgeving van de drainagebuizen.

Laat de deuren en ramen open voor een lange tijd niet verlaten. Indien nodig voor ventilatiedoeleinden, breng dan een screening in ramen en deuren.

Laat het water stand in uw erf of tuin aan de besmetting van vliegen te voorkomen.

Zorg dat er geen afvoer is geopend rond of in uw huis als dat de vliegen zal aantrekken.

19 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment:

  1. If only there were more cleevr people like you!

    ReplyDelete