Tuesday, March 1, 2016

34 Simple Home Remedies om zich te ontdoen van de diarree

34 Simple Home Remedies om zich te ontdoen van de diarree

0 3625

Bron afbeelding: / blog / EntryID / 167 / wat-is-het prikkelbare-darm-syndroom-en-wat-behandeling-opties-zijn-beschikbaar

Diarree is een aandoening die optreedt als gevolg van niet goed functioneren van het spijsverteringsstelsel. De belangrijkste symptomen van diarree zijn losse bewegingen en een toename van stoelgang. Het gaat vergezeld van uitdroging, koorts, opgeblazen gevoel, zwakte, pijnlijke krampen en braken. In veel gevallen is de oorzaak van diarree is de indigestie voedsel. Andere oorzaken zijn ongezonde eetgewoonten, zoals het niet wassen van rauwe groenten en fruit voor het eten of te veel eten, bacteriële infecties, virale infecties, voedselintolerantie, en intestinale aandoeningen zoals colitis ulcerosa, ziekte van Crohn-darmsyndroom. U kunt eenvoudig te ontdoen van diarree door het volgen van de hieronder vermelde huismiddeltjes.

Home remedies voor diarree

1. Apple

Appels bevatten pectine, die is wat helpt diarree door verharding van de ontlasting. De kalium en vitamine C in appels helpen om je lichaam gehydrateerd.

2. Black Tea

Maak een kopje thee en geen melk niet aan toe te voegen. U kunt honing in plaats van suiker en een paar druppels citroensap om de smaak te verbeteren. Drink twee kopjes van zwarte thee per dag tot u zich beter voelt.

3. Azijn

Degenen die een ernstig geval van diarree kunt mixen vier eetlepels azijn en een eetlepel bruine suiker in een glas water. Drink een glas van dit mengsel elke 6 uur. Het kan raar smaak, maar is een ideaal middel tegen diarree.

4. Mondelinge rehydratiezouten (ORS)

Maak een zelfgemaakte ORS-oplossing door het mengen van zes theelepels suiker en ½ theelepel zout in 1 liter schoon drinkwater. Drink de oplossing in een uur. Proberen drinken zoveel ORS in 12 uur mogelijk betere resultaten. U kunt ook kant en klare gearomatiseerde ORS zakjes van uw lokale apotheek. ORS is een uitstekende diarree remedie voor baby's ook.

5. citroensap

Meng het sap van 1 citroen met een glas water en voeg een beetje honing om het te laten smaken limonade. Drink 3-4 glazen in een dag. Het zal bijdragen tot het verminderen zuurgraad en het tegengaan van de bacteriën.

Citroenschil is ook een effectieve remedie voor diarree. slijpen gewoon een citroen met de schil en voeg een snufje zout aan. Meng goed en neem dit drie keer per dag.

6. Yoghurt

Yoghurt die live Lactobacillus acidophilus of gespleten bacterie bacterieculturen die zeer goed, omdat het helpt het lichaam te herstellen van de goede bacteriën in je lichaam bevat. Eet 2-3 kommen van yoghurt per dag. Voeg een snufje zout en wat komijnpoeder aan.

7. Carrot Soup

Wortel heeft anti dyspeptic eigenschappen waardoor het een ideale voeding voor kinderen te maken, omdat het helpt hun lichaam te herstellen van de voedingsstoffen verloren als gevolg van diarree. Men moet een kom van wortel soep elke dag te hebben wanneer die lijden aan diarree.

8. Fenegriek Seeds

Fenegriek zaden bevatten slijm die ideaal is voor diarree behandeling. Meng een eetlepel fenegriek zaden in een kom yoghurt en hebben dit mengsel drie keer op een dag.

9. Apple Cider Vinegar

Voeg een eetlepel van ACV om een glas gewoon water en drink een glas van deze oplossing ten minste tweemaal per dag.

10. Witte Rijst

Veel mensen vragen zich vaak af wat te eten voor diarree? Het is aanbevolen dat je eet zacht voedsel zoals ze zijn gemakkelijk te verteren. Verbruiken een kleine kom van gewone witte rijst gemengd met yoghurt. Gebruik geen andere kruiden of sauzen aan toevoegen.

11. Bananen

Rijpe bananen bevatten kalium en pectin- een in water oplosbare vezels. Eet 4-5 bananen tijdens de dag om diarree te overwinnen.

12. Aardappelen

Kook een paar aardappelen tot ze zacht worden. Verwijder vervolgens de schil en smash hen. Voeg een snufje zout, een beetje peper en een theelepel boter. Eet ze.

13. Black Seed Oil

Hoe kan ik diarree met zwarte zaad olie te stoppen? Voeg eenvoudig een eetlepel zwarte zaad olie in een kom van yoghurt en eet ten minste twee kommen van dit mengsel totdat de diarree is genezen.

14. Honey

Honing heeft antiseptische eigenschappen die de maag beschermen tegen slechte bacteriën. U kunt ervoor kiezen om een theelepel honing elke dag te consumeren of meng het met je zwarte thee, gember sap of citroensap. Drink dit mengsel om gehydrateerd te blijven.

NB - Het is niet raadzaam om honing te geven aan baby's als het botulisme kan veroorzaken.

15. Ginger

Ginger bovenaan de lijst van levensmiddelen voor diarree. Het is ook effectief voor kinderen. Voeg geraspte gember om een kopje water en kook het voor vijf tot tien minuten. Stam en laat de water en drink een eetlepel na elk uur. Dit zal helpen bij het bestrijden van alle slechte bacteriën en verhoging van de circulatie van bloed in het lichaam.

16. Orange Peel

Droog een paar sinaasappelschillen en stamp ze fijn tot een poeder te maken. Voeg het poeder om een glas drinken van water en drink 2-3 glazen van hetzelfde. Voeg een theelepel honing om de smaak te verbeteren.

17. Cinnamon

Kaneel is een van de beste kruiden voor de behandeling van diarree deze bacteriën in het maag doodt. Voeg een theelepel kaneelpoeder om een glas warm water en drink het elke dag.

18. Vanilla Water

Het is een van de oude remedies tegen diarree. Neem een eetlepel zuiver vanille en voeg 6 liter water aan. Voeg een snufje suiker. Sip de vloeistof. Wachten op een half uur voordat je de tweede dosis.

19. Corn Flour

Vul ¼ glas water en voeg 4 eetlepels maïzena en een snufje zout aan. Meng goed en drink het voor onmiddellijke verlichting.

20. Kurkuma

Deze natuurlijke behandeling voor diarree is veilig voor kinderen. Gewoon mix een theelepel kurkuma in een kom met yoghurt en consumeren. Yoghurt bestrijdt de slechte bacteriën terwijl de kurkuma controleert indigestie. Of anders, voeg een beetje van kurkuma in uw witte rijst.

21. Soda Bicarbonaat en Apple Cider Vinegar

Voeg 1 theelepel soda bicarbonaat een glas en giet 10 ml heet water overheen. Voeg nu 1 theelepel ACV en 1 liter mineraalwater aan. Meng goed en drink het meerdere malen per dag.

22. Custard Powder

Meng 2 theelepels custard poeder in ½ een glas water en drink deze oplossing.

23. Mosterd Water

Droge geroosterde een theelepel mosterd zaden in een pan. Zodra ze beginnen te kraken, voeg water (1 glas) en het laten koken. Zeef de vloeistof en voeg enkele druppels honing te om de smaak te verbeteren.

24. sesamzaadjes en geitenmelk

Crush ongeveer 1 theelepel sesamzaadjes. Maak een dikke pasta door toevoeging van 2 eetlepels geitenmelk aan het. Dit is een van de uitstekende remedies voor diarree genezen.

25. Butter Milk

Blend 1 kopje yoghurt met een ½ glas water met behulp van een staafmixer of blender. Voeg een snufje zwarte zout en ½ theelepel geroosterde komijnzaad aan. Drink minstens 3-4 glazen karnemelk per dag.

26. Zaden van de koriander

Voeg een theelepel korianderzaad in een kop heet water en laat het steil voor een tijdje. Nu stam van de vloeistof en drink het om diarree te genezen.

Kruiden Remedies te genezen diarree

Hier zijn een aantal natuurlijke remedies voor diarree, die zal helpen verlichten uw ongemak voor een groot deel.

27. Kamille Thee

Maak een kopje kamille thee en drink het meerdere malen per dag. Voeg kamille bloemen en een eetlepel pepermuntbladeren een kop kokend water. Steile het voor minstens 10 minuten. Tot slot, stam en drinken.

28. Charcoal

Wat te eten als je diarree hebt? Houtskool helpt bij de behandeling van buikpijn, voedselvergiftiging en diarree bij een natuurlijke wijze. Consumeren een paar tabletten met water, samen met voedingsmiddelen, zoals bananen, rijst, appels en toast (BRAT voeding), na elke paar uur om alle toxines die diarree veroorzaken te dumpen.

29. Nootmuskaat Poeder

Hoe zich te ontdoen van diarree met de hulp van nootmuskaat poeder? Nou, het is heel eenvoudig! Meng wat nootmuskaat poeder met een theelepel honing en verbruiken voor onmiddellijke verlichting.

Note - Niet meer dan 2 theelepels nemen in een dag, omdat het kan leiden tot constipatie

30. Black Walnut Hull

Voeg wat walnoot romp om een pot met kokend water en laat het sudderen voor een tijdje. Drink deze thee vele malen voor de behandeling van diarree. Zijn anti-parasitaire eigenschappen helpen bij de bestrijding van bacteriën.

31. Guava Leaves

Was een paar guave blaadjes en voeg ze toe aan een pot hete water. Laat ze een tijdje koken. Zeef de oplossing en drinken. De bladeren hebben samentrekkende, antioxidant, pijnstillende en anti-diarree eigenschappen die diarree te controleren.

32. Pompelmoespittenextract

Ook wel bekend als vriend reiziger, dit is een goede remedie voor degenen die altijd in beweging. Voeg 15 druppels grapefruit zaad extract om een glas water en drink het.

33. Bosbes

Bosbes is een eeuwenoude remedie voor de genezing van diarree. Het is ook bekend als whortleberry of Huckleberry. Je kan ofwel eten zijn vrucht of gebruik maken van haar extract om zich te ontdoen van diarree krijgen. Als alternatief voor te bereiden thee door het koken van een aantal blauwe bosbes bladeren in een kopje water voor een paar minuten. Zeef en drink de thee.

34. Peppermint

Pepermunt is een effectieve kruiden-behandeling voor mensen die lijden aan chronische diarree. Sip pepermunt thee om het ongemak als gevolg van diarree te verminderen.

do's

Drink veel gefilterd water. U kunt ook andere vloeistoffen, zoals duidelijk frisdrank (non-cafeïne), plantaardige soepen, heldere bouillon en kokoswater.

Vermijd elke vorm van lichamelijke activiteit en krijg zo veel mogelijk rust.

Volg een streng dieet voor diarree en omvatten bananen, appels, yoghurt, granaatappel, rijst, enz.

Handhaving van persoonlijke hygiëne.

Was altijd rauwe groenten en fruit voordat je ze eet.

don'ts

Drink geen koffie of een ander drankje dat cafeïne bevat, want het is slecht voor de zwakke spijsvertering.

Vermijd het gebruik van alcohol.

Niet consumeren kaas, melk en andere zuivelproducten (behalve yoghurt), omdat ze de aandoening kunnen verergeren.

3 juni 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment