Saturday, March 5, 2016

13 Workout Hacks Spieropbouw

Bron afbeelding: / gen / 1541606 / images /

U moet hebben opgemerkt dat iedereen praat over het opbouwen van spieren, want ze willen een aantrekkelijke lichaamsbouw; vooral mannen, maar in toenemende mate ook vrouwen. Dat komt omdat de atletische look is in deze dagen. Afgezien van de esthetische aantrekkingskracht, spieren vertonen ook positieve eigenschappen, zoals zelfdiscipline en controle en van pas komen wanneer je nodig hebt om af en toe een fysieke arbeid zoals het dragen van grote koffers doen of helpen bij het verplaatsen van meubilair. Maar ze zijn ook werkelijk nuttig. Ze beschermen je tegen obesitas, behoud van een goede stofwisseling health & botsterkte op oudere leeftijd, het verbeteren van herstel en vaatziekten, en het risico van letsel te verminderen. Al met al, spieropbouw is een stop-gap oplossing voor de onvermijdelijke val van de kracht en het vermogen te vermijden. Dus, iedereen moet nemen gewicht opleiding, zonder de vrees van het verkrijgen van groot en omvangrijk spieren. We zijn hier om u te verlichten met een paar hacks die helpen snel te bouwen spieren. Lees verder om meer te weten.

Workout Hacks Spieropbouw

1. Selectief Timing

Het kiezen van het juiste moment om de training speelt een zeer belangrijke rol in het maximaliseren van de output van de opleiding. Zoals geadviseerd door fitness-experts, moet men zijn / haar dag vroeg in de ochtend beginnen met trainen. Het risico van letsel is hoog omdat tussenwervelschijven krijgen gevuld met vloeistoffen tijdens de slaap. In het geval, 's morgens is de enige geschikte tijd, zorg ervoor dat je extra voorzichtig zijn tijdens het sporten en niet eindigen blessures.

2. Gewichten Precede Cardio

Men moet altijd gaan voor gewichten voor cardio omdat het gaat vastgemaakte hartslag, die recht evenredig met de vetverbranding door het lichaam. Doen cardio gaat om het branden van een veel energie. Je moe en gefrustreerd door het einde van cardio routine waar je niet verlaten met genoeg energie om te gaan voor gewichtheffen.

3. De juiste voeding

Het is ideaal om een kleine maaltijd, dat rijk aan eiwitten om de 3 tot 4 uur afhankelijk van body mass index verbruikt. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam regenereert energie, en je bent altijd in hoge geesten. Terwijl je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de calorieën zijn goed; vermijd het eten van junkfood, zoals chips, hamburgers en frietjes.

4. Snackbars

Probeer het consumeren van een eiwit zware snack binnen de eerste 15-20 minuten van het inpakken van de trainingssessie. Vanwege de verzadigende eigenschappen, zult u niet hangen op ongezond junk food na de inspannende training, en de vermoeide spieren nodig zal opnieuw bekrachtigen van brandstof te krijgen. Evenwicht dit dieet met een goede hoeveelheid koolhydraten; de combo helpt bij het snel en gezond spieropbouw. Hebben snackbars die gemakkelijk beschikbaar zijn in de markt maken een gemakkelijk alternatief.

5. Hydratatie

Blijf gehydrateerd tijdens de training. Getting getroffen door krampen of vermoeidheid is een gemeenschappelijk gezicht onder de rookie trainers. De beste manier om deze situatie te voorkomen is om water tijdens en na de training te drinken in beperkte hoeveelheid. Het helpt je verfrissend gezond te blijven en de hersteltijd is minimaal.

6. Warm Up

Warming-up voor een training speelt een strategische rol in de trainingssessie. Pre-workout uitrekken of yoga activiteit vermindert de kans op spierspanning tijdens een intensieve training en verhoogt de mobiliteit. Cooling down is evenzeer noodzakelijk om de spieren opnieuw uitlijnen na een dynamische training. Enkele minuten van uitrekken of een 10 minuten massage olie is zeer constructief.

7. Effectieve Movement

Een belangrijk onderdeel van de training omvat het hebben van een grondige kennis van welke spieren moeten gestrest op en welke niet. Schakelen tussen deze alternatieve spier bewegingen is effectief als het doel is om bepaalde lichaamsdelen toon. Beginners worden geadviseerd om deze verbinding workouts volgen, maar dan hebben ze ook een keerzijde. Als de zwakkere spieren van de groep moe in het proces, zal je sterkere spieren niet genoeg stimulatie te krijgen voor een boeiende training sessie. Daarom is het van invloed op de totale groei.

8. Beklim de Ladder

Niet vast komen te zitten met een stagnerende gewichtheffen routine. Dat helpt niet helemaal in de spier bouwproces. Duw je spieren op een hoger doel voor een snelle groei te realiseren. Geleidelijke toename 5-10% in gewicht per week levert de beste resultaten zonder het risico van spier pull of onmiddellijke stam.

9. passend bedrag

De tijd doorgebracht in de sportschool speelt een belangrijke rol bij de planning van uw training. Trouwens, te veel tijd doorgebracht in gewichtheffen niet bevestigen de spier bouwproces. Uitwerken voor een uur per dag is voldoende. Het geeft je vermoeide lichaam cellen ruim de tijd om te rusten en te verjongen.

10. Let op je houding

Indien mogelijk doe je-gewichtheffen oefening in voor een spiegel waar je jezelf kunt zien. Het helpt een juiste houding te handhaven door verlengen van je spieren volledig, waardoor de output maximaliseert. Een verkeerde houding kan leiden tot een ernstige blessure, dus is het beter om te gaan traag en zijn ervan overtuigd dat u goed te tillen. De trainer kan u helpen met een juiste techniek.

11. Adequate Tempo

In plaats van zich zorgen te maken over de tijd die het kost om de cyclus van de lift te voltooien, houden en vrij te geven, moet men zich concentreren op krachtige bewegingen met een verhoogd tempo. Dit zal Spaar uw fast-twitch spieren, en de resultaten zullen snel genoeg duidelijk zijn.

12. Rust & Recover

Het geheim van een effectieve training is om je spieren te herstellen van de dagelijkse vermoeidheid. De strategie is gericht op het uitwerken van harde tot de spieren op te geven. Maar voordat u begint met dezelfde routine, laad je spieren voor een paar dagen met een verfrissende pauze.

13. Mental Peace

Het is noodzakelijk om je geest rustig te houden tot de gewenste effectiviteit van uw oefening routine te bereiken. Hoge stress situaties leiden tot verhoogde cortisol niveau en verminderde testosteron gehalte, die schadelijk is voor de spieren. Dus, niet worden benadrukt.

4 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment