Thursday, March 3, 2016

15 Beste Homemade crèmespoeling Voor Mooi Haar

Bron afbeelding: / images / 0 / 0A /

Zijn die dof en beschadigd haar krijgt u zich zorgen? De meeste mensen vinden deze dagen hun haar kwaliteit verslechterd als gevolg van een heleboel redenen, zoals meer dan wassen, over blootstelling aan hitte, het gebruik van chemische stoffen voor het kleuren, vervuiling, en nog veel meer. Behoud van een goede haar kan een zware taak totdat u de oorzaak van het probleem, die kunnen worden gespleten haarpunten, haaruitval, roos, of ruw haar textuur te identificeren. Uitgebreide haarverzorging vereist een goede oliën, reiniging, en airconditioning. Het merendeel van de mensen verzorgen van het haar regelmatig te wassen, maar negeren de conditionering deel, dat hun haar dof, droog en beschadigd maakt. Met behulp winkel gekocht conditioners is geen oplossing op lange termijn om dit probleem want het bevat agressieve chemicaliën, die op zijn beurt kan de haren in plaats beschadigen van hen repareren. Als een substituut voor deze conditioners, kunt u natuurlijk conditioners maken voor je haar thuis. Neem een kijkje bij enkele van de beste zelfgemaakte diepe conditioners voor natuurlijk gezond haar.

1. Banaan, olijfolie en honing Conditioner

Voor de voorbereiding van deze zelfgemaakte conditioner, zul je 1 geprakte banaan, 3/2 eetlepel honing, en een gelijke hoeveelheid olijfolie nodig (kwantiteit van de ingrediënten is afhankelijk van de lengte van je haar). Meng alle ingrediënten goed in een blender en voor te bereiden een pasta. Breng dit mengsel op je haar en laat het drogen voor 25-30 minuten. Spoel goed na afloop met een milde shampoo. Gebruik dit masker een keer per week om je haar glad en zijdezacht maken.

Let op: Als u een droge en ruw haar, kan je een ei toe te voegen aan de hierboven bereide pasta en toe te passen. Vitamine E en D ei vermindert breuk en verbetert de textuur van het haar. U kunt de resultaten direct na het wassen te zien.

2. mayonaise, ei en yoghurt Conditioner

Mayonaise verzorgt het haar en beschermt hen tegen de schadelijke UV-stralen, terwijl yoghurt helpt hun verloren glans te herstellen. Vandaar dat de combinatie van beide is vruchtbaar. Om dit te verhelpen, zal je een ei, ½ kop mayonaise, en 1 kop yoghurt nodig. Meng alle ingrediënten in een kom en gebruik een blender om ze goed mengen. Breng het mengsel voorzichtig van wortel tot tips en maak een broodje. Laat het voor ten minste een half uur en was het af met een milde shampoo.

3. Coconut Oil and Honey Conditioner

Honing is een natuurlijke moisturizer en is prachtig voor de haargroei. Alles wat je nodig hebt is 3-4 eetlepels kokosolie en 2 eetlepels honing. Combineren van de ingrediënten in een kom en verwarm het mengsel. Breng het mengsel op je hoofdhuid vochtig en masseer het grondig. Laat het nog 30 minuten en daarna, was dit dan met een milde shampoo. U kunt deze haarmasker van toepassing twee keer per week voor langere, glanzender en dikker haar.

Let op: Als u ruw haar, kunt u mengen eidooier met het.

4. ei, honing en kaneel Deep Conditioner

Dit is een van de beste diepe conditioners voor dof en droog haar als kaneel is een natuurlijke peeling hoofdhuid. Neem 2 eetlepels kaneelpoeder, 4 eetlepels van rauwe melk, 1/4 kop mayonaise, 1 eetlepel honing, en twee eieren in een container en verwarm het licht. Maak haar partities en vervolgens, met behulp van een borstel, Breng dit mengsel van wortel tot tips. Draag een badmuts na het aanbrengen en laat het een half uur. Was je haar met regelmatig water eerst en gebruik dan een milde shampoo om de geur te verwijderen.

5. Avocado, Shea Butter, en Apple Cider Vinegar Conditioner

Avocado is bekend om de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen inhoud die het een dominante ingrediënt in veel haar en huid producten maakt. Als u op zoek bent naar een zelfgemaakte diepe conditioner voor natuurlijk haar, zal deze u van dienst zijn precies goed. Neem een rijpe avocado, ½ kop shea boter en 3 eetlepels appelazijn. Prak de avocado met een blender of een slijpmachine. Meng alle ingrediënten en roer ze goed. Breng het mengsel op je haar en hoofdhuid. Laat het 30 minuten rusten. Was het af met gewoon water en gebruik een milde shampoo om het volledig te verwijderen. Deze remedie zal niet alleen essentiële voedingsstoffen om je haar, maar ook diepe conditioneren hen. Probeer het in elke 15 dagen voor de effectieve resultaten.

6. kokosmelk, Orange, en yoghurt Conditioner

Oranje is rijk aan vitamine C en bioflavonoïden, die haar val te voorkomen en het bevorderen van de haargroei De combinatie van het met melk en citroen wendt roos en geeft voeding aan het haar. Meng 1 kopje yoghurt, ¼ kopje sinaasappelsap, ¼ kopje kokosmelk, 1 ei en 4-5 eetlepels citroensap. Meng alle ingrediënten in een kom. Breng het mengsel aan op vochtig haar en draag een badmuts om het intact houden. Laat deze ten minste 30 tot 45 minuten. Was ook daarna. Gebruik het een of twee keer per week.

7. Shea Butter and Oil Conditioner

Shea boter is zeer gunstig voor de behandeling van gespleten uiteinden en het haar volume toeneemt. Deze natuurlijke conditioner kan worden bereid door 1 kopje shea boter, ½ kopje olijfolie en 1 eetlepel vitamine E olie in een pan. Verwijder het uit de vlam na het mengen van de ingrediënten goed. Breng het op je haar (met inbegrip van de hoofdhuid), wanneer het afkoelt. Laat het voor een uur of meer en was het dan af met een milde shampoo. U ziet het verschil met de eerste toepassing opmerken. Gebruik deze conditioner een keer per week voor betere resultaten.

8. Aloë Vera Conditioner

Als u wilt glanzender, langer, en gladder haar bezit, dan kunt u deze conditioner proberen. Neem 1 el olijfolie, 2 eetlepels sesamolie, 3-4 eetlepels verse aloe gel en 1 kop yoghurt (kwantiteit van de ingrediënten zou afhangen van de lengte van je haar, maar zou de verhouding hetzelfde blijven). Meng al deze in een kom en toepassen van wortel tot punt. Draag een badmuts en laat het verblijf voor 45-60 minuten. Was je haar grondig na je klaar bent.

9. zwarte thee en munt bladeren Conditioner

Dit is een perfecte conditioner voor een vette hoofdhuid. Neem een handvol muntblaadjes, twee eetlepels zwarte thee bladeren, en 3-4 kopjes water. Giet het water in een pan en kook het. Voeg muntblaadjes en theebladeren aan het en laat het geheel 5-10 minuten met het deksel op. Zeef het mengsel en laat het afkoelen. Ondertussen was je haar met een shampoo en spoel ze goed. Op het einde, reinigt je haar met de voorbereide mengsel en de lucht droog ze af.

10. Avocado en Banana Conditioner

Deze conditioner past bij elk haartype. Het zal niet alleen het herstel van de beschadigde haar maar ook sterkte en dikte voor hen. U zult 1 banaan, 1 rijpe avocado, 1 eidooier, 3 eetlepels honing en 2-3 el olijfolie nodig. Allereerst mash de avocado en bananen in een blender. neem dan een kom en meng de overige ingrediënten. Voeg de gepureerde vruchtvlees van zowel de vruchten aan. Breng de pasta op je haar en laat het gedurende 20 minuten. Tot slot, grondig wassen af.

11. Bier Conditioner

Deze natuurlijke conditioner geeft u zacht, glad en veerkrachtig haar. Neem 2 eetlepels van het bier en voeg deze toe aan 500 ml water. Spoel je haar met dit water en laat ze goed drogen (doe je haar met regelmatig water niet spoelen na deze). U kunt dit doen wanneer u uw haar shampoo. Voel het verschil met de eerste wasbeurt.

Opmerking: als je niet van de geur van bier, kunt u uw haar te behandelen met een haarspray als ze droog te krijgen of te vervangen het bier met witte azijn.

12. Ei en Yoghurt Conditioner

Voor deze hydraterende conditioner, zul je een ei en 5-6 eetlepels yoghurt nodig. Allereerst nemen een kom en klop een ei. Om dit toe te voegen yoghurt en meng ze grondig. Maak 5-6 partities in je haar en breng deze mix aan hen (onder de hoofdhuid). Laat het blijven gedurende 15-20 minuten en was het later af.

13. Herbal Conditioner met rozemarijn, tijm, lavendel en brandnetel

Want het is een anti-roos kruiden spoelen, vindt u een handvol van de kruiden nodig voor deze conditioner die lavendel, tijm, brandnetel bladeren, en rozemarijn omvat. Samen met dit, je water en 2 eetlepels citroensap (of ACV) vereisen. Allereerst kook water in een pan en voeg de kruiden en ACV aan. Kook het voor een ander 5-6 minuten, zodat de essentiële eigenschappen van de kruiden worden toegediend in het water. Koel het naar beneden en dan stam het mengsel. Na het wassen van je haar met een milde shampoo, spoel je haar met dit water en getuige zijn van de resultaten.

14. Azijn en Egg Conditioner

Het is een diepe conditioner voor natuurlijk haar. Gewoon mix 2 el azijn met een eidooier. Breng dit mengsel op je haar en was dit dan met een goede shampoo na 20-30 minuten.

15. Avocado, olijfolie, en zware room Conditioner

Avocado en olijfolie hebben veel voordelen voor haar. Voor de conditioner, zal je er een avocado (rijp en aardappelpuree), 2-3 eetlepels olijfolie, 3/2 eetlepel slagroom, en wat water nodig. Allereerst mengen avocado en slagroom in een kom. Om dit, voeg olijfolie, water, en meng het goed. Breng deze pasta op je haar en hoofdhuid zachtjes. Draag een badmuts na de applicatie. Laat het zitten voor 20-25 minuten en dan was het af met water. Doe dit twee keer per maand voor zichtbare resultaten.

Snelle tips:

Voor vet haar of vette hoofdhuid, kunt u 6-8 druppels etherische olie toe te voegen aan je conditioner, zoals bergamot, citroen, lavendel, rozemarijn, tea tree of sandelhout.

Voor de droge hoofdhuid en roos, voeg 6-8 druppels tea tree, citroen, pepermunt, salie, eucalyptus, of rozemarijn om uw zelfgemaakte conditioner.

U kunt ook gebruik maken van kokosolie of olijfolie als conditioners. wrijf slechts een kleine hoeveelheid van hen op je vingertoppen en breng het aan je haar, met de nadruk op de tips. Spoel het goed na een minuut. Het houdt je haar gehydrateerd zonder dat ze te vettig.

Minimaliseer het gebruik van haardrogers, hete strijkijzers of rollen als ze je haar intens beschadigen.

29 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment