Sunday, March 6, 2016

25 Remedies Effectieve Home For Earache

Oorpijn kan echt pijnlijk zijn en meestal komt in winters. Enkele veel voorkomende oorzaken van een oorpijn zijn - oorontsteking, sinus-infectie, amandelontsteking, verandering in de luchtdruk, overmatige gebruik van oordopjes, de opbouw van oorsmeer, verstopping of letsel in het oor buis, water gevangen in het oor, shampoo of een vreemd voorwerp kan pijn veroorzaken. Ze kunnen leiden tot zwelling in het oor en soms kan leiden tot koorts, geïrriteerdheid en abnormale gehoor. De meeste mensen denken dat alleen antibiotica kan oorpijn genezen. Echter, om deze pijnlijke aandoening te genezen, je hoeft niet altijd te gaan voor antibiotica als natuurlijke huismiddeltjes ook kan werken wonderen. Hier zijn een aantal effectieve home remedies om zich te ontdoen van een oorpijn.

Home remedies voor Earache

1. Olijfolie

Het is de meest effectieve huis remedie om oorpijn te behandelen. (1)

Het enige wat u hoeft te doen is lauw olijfolie en zet 3-4 druppels van het in uw oor. Zorg ervoor dat de olie is niet zo heet dat het brandt je trommelvlies. U kunt ook dip een watje in de olijfolie en zet het in je oor. Olijfolie werkt als een smeermiddel en helpt zich te ontdoen van oorontsteking

2. Warm of koud Compressoren

Neem een warme kruik of een warme pad en plaats het op uw oor. De warmte die vrijkomt door warme compressoren geeft u verlichting van de oorpijn. Het verbetert ook de bloedcirculatie.

U kunt ook gebruik maken van cold pack op de oorschelp gedurende 20 minuten. Het zal de pijn te verminderen. (2) (3)

3. Knoflook

Knoflook heeft antibioticum en pijnstillende eigenschappen. Plet of gehakt de knoflook toe en verwarm het in de sesamolie voor een paar minuten. Stam na het afkoelt een beetje. Doe 2-3 druppels van deze olie in de pijnlijke oor.

Als alternatief, schil en wikkel teentje knoflook in gaas en zet hem in het oor te genezen oorpijn. (4)

4. Onion

De antiseptische eigenschappen van de ui helpen genezen oorpijn snel. (5)

Rasp een ui te nemen uit het sap. Doe er een paar druppels van dit sap in uw oor. U kunt ook licht verwarmen het sap voor het beste resultaat.

5. Apple Cider Vinegar

Meng appelazijn met alcohol en doe er een paar druppels van het in uw oor. Deze oplossing werkt goed wanneer herhaald 2-3 keer per dag.

Apple cider azijn bevat polyfenolen die vechten tegen ontstekingen. (6)

6. Ginger

Gember fungeert als een natuurlijke pijnstiller; dus fungeert goed in het verlichten van de pijn in het oor. (7)

Haal wat verse gember sap en giet 2-3 druppels van het in de pijnlijke oor. U kunt ook een eetlepel van gemalen gember en 2 eetlepels sesamolie en verwarm ze op. Breng deze olie buiten de behandeling van de geïnfecteerde oor.

7. Radijs

Radijs bevat Fenolische zuren die antibiotica en anti-inflammatoire eigenschappen die helpt om zich te ontdoen van infectie. (8)

Rasp wat radijs en verwarm het in de mosterd olie. Laat het afkoelen en dan stam. Doe er een paar druppels van deze olie in je oor.

8. Waterstofperoxide

Waterstofperoxide bevat Melatonine dat antioxiderende eigenschappen die de genezing vergroot heeft. (9)

Doe 2-3 druppels waterstofperoxide in je oor. Laat het blijven er voor een paar minuten en laat het uit.

9. Honey

Honing is warm in de natuur. Het kan voorzichtig buiten de gehoorgang worden toegepast. U kunt rauw en lokale of Manuka honing gebruiken voor dit doel. De anti-inflammatoire eigenschappen zijn nuttig om te genezen oorpijn. (10) (11)

10. Zout

Verhit 4-5 eetlepels zout in een pan tot het bruin wordt. Neem een schone doek en wikkel het zout in. Plaats deze over de geïnfecteerde oor. Doe het voor 2-5 minuten per dag, zal het zeker verminderen van de pijn.

11. Carambole Seeds

Carambole zaad olie helpen verlichten oorpijn meteen. Het antibacteriële, antifungale en antiseptische aard. (12)

Neem lauw carambole zaad olie en doe 2-3 druppels van het in uw oor. Carom zaadolie moet worden gebruikt op een zuivere wijze, dat wil zeggen, geen andere olie moet worden vermengd.

Voor betere resultaten, het uitvoeren van deze thuis te verhelpen voordat u de zak te raken.

12. Chewing Gum

Verandering in luchtdruk is een van de redenen van oorpijn. Wanneer u een kauwgom kauwen, raken de spieren die lucht te sturen in de oren geactiveerd. Het geeft de druk en unclogs uw oor, het genezen van de pijn. (13) (14)

Opmerking: Kauwgom is niet veilig voor jonge kinderen als het een verstikkingsgevaar opleveren voor hen kan zijn.

13. Cinnamon

Kaneel heeft anti-inflammatoire eigenschappen die helpt bij het genezen van oorpijn. (15)

Neem wat kaneelpoeder en verwarm het met olijfolie. Laat het afkoelen voor enige tijd en zeef het daarna. Gebruik deze olie als oordruppels, om hulp te krijgen.

14. Colloïdaal zilver

500 delen per miljoen colloïdaal zilver is de beste, maar als je het niet kunt krijgen, gebruik maken van ten minste 100 delen per miljoen. Opwarmen en giet direct in uw oor. U kunt het ook gebruiken met essentiële oliën. De antimicrobiële eigenschappen van colloïdaal zilver hebben helende werking die oorpijn genezen. (16)

15. Kruidnagel

Plaats kruidnagel in het oor om zich te ontdoen van oorpijn. (17)

Kruidengeneesmiddelen voor Earache

16. Basilicumbladeren

Basilicum bladeren zijn antibacteriële in de natuur en helpen afweren de bacteriën. (18) (19)

Neem wat basilicum en plet ze tot het afsluiten van het sap. Doe 2-3 druppels van dit sap in het geïnfecteerde oor.

17. lavendelolie

Etherische oliën werken effectief in het genezen van de oorpijn. Ze worden altijd gebruikt met een drager olie. Mix 10 druppels elk van tea tree etherische olie en essentiële olie van lavendel met ¼ kopje olijfolie. Doe 2-3 druppels van het in uw pijnlijke oor. Het zal de ontsteking en infectie. (20)

18. Eucalyptusolie

Meng een paar druppels van eucalyptus olie in een kom met kokend water. Voeg een theelepel Vicks aan dit mengsel. Inhaleer de stoom. Het zal de druk te verminderen en draai de oorsmeer, waardoor onderbreking van de pijn vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen. (21) (22)

19. Peppermint

Zowel pepermunt sap en olie kan worden gebruikt om een oorpijn genezen. Pepermunt bezitten mier inflammatoire eigenschappen die ontsteking te verlichten. (23) (24)

Crush enkele pepermuntbladeren en neem het sap. Doe 2-3 druppels van dit sap in het aangetaste oor.

Of anders, gelden pepermuntolie extern rond het oor. Zorg ervoor dat er geen druppel gaat in je oor.

20. Mullein Oil

De anti-inflammatoire eigenschappen van toorts geneest ontsteking. waardoor het genezen van oorpijn. (25)

Voor de behandeling van een oorpijn, bloemen en knoppen van toorts gedrenkt in olijfolie voor een week of twee. Dan, stam van de olie en doe er een paar druppels in het geïnfecteerde oor, om hulp te krijgen.

21. Zoethout

Zet de zoethout kruid in de verwarmde geklaarde boter. Deze pasta moet uitwendig op het getroffen oor worden toegepast. Het geeft een snelle verlichting van de chronische oorpijn vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen. (26)

22. Mango Leaves

Mango bladeren hebben antioxiderende eigenschappen die de snelheid van het genezingsproces en geneest oorpijn. (27)

Kook sommige mango bladeren en extract van het sap. Giet een paar druppels van dit sap in de pijnlijke oor. Gebruik het 's nachts om de gewenste resultaten te krijgen.

23. Goutweed Oil

Goutweed olie heeft anti-inflammatoire eigenschappen die helpen bij het verminderen van de mate van ontsteking. (28)

Meng 1 theelepel goutweed olie met 3 theelepels olijfolie. Verwarm dit mengsel en laat het afkoelen. Doe 4-5 druppels van het in je oor.

24. Indian Lilac

Crush enkele bladeren van deze kruideninstallatie en neem het sap. Giet de druppels in je oor of genieten van een katoenen bal in het en zet het in je oor voor een paar minuten.

25. Tea Tree Oil

Tea tree olie heeft anti-inflammatoire eigenschappen die helpen te genezen oorpijn. (30)

Verhit olijfolie in een pan en voeg een paar druppels tea tree olie aan. Roer het mengsel goed. Neem het in een druppelaar en doe er een paar druppels in het getroffen oor. Minerale of plantaardige olie kan ook worden gebruikt in plaats van olijfolie.

26. Echinacea

Echinacoside gevonden in Echinacea werkt als een natuurlijk antibioticum. (31)

Het verhoogt de immuniteit van het lichaam door het houden van infecties op de baai. Het is evenzeer bewerkstelligen bij de behandeling van oorontsteking. (32)

27. Rue

Slapen in de rechtopstaande positie. (34) (35)

Verhoging van de inname van vitamine C (citroenen, sinaasappelen, guave, en andere citrusvruchten eten), omdat het de immuniteit van ons lichaam verbetert.

Heeft contact op met een KNO-arts als de pijn aanhoudt voor een lange tijd.

Bedek je oor in geval van lawaai.

Droog de oren correct na het baden of zwemmen. (36)

don'ts

Plaats niets in je oor, zoals wattenstaafje of een scherp voorwerp. (39)

Gebruik geen oordruppels die te warm of te koud zijn te gebruiken.

16 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment