Sunday, March 6, 2016

28 Simple Home Remedies To Get Rid Of Misselijkheid Fast

Heeft u vaak het gevoel dat braken? Misselijkheid is een gevoel van onbehagen en ziekte in de bovenste maag die oneigenlijk spijsvertering aangeeft, en roept braaksel sensatie. Soms kan het acuut en voorbijgaand terwijl het ook kan worden verlengd. Er zijn verschillende oorzaken die leiden tot misselijkheid. Sommigen van hen zijn onder andere maag-infectie, chronische vermoeidheid, reisziekte, appendicitis, depressie, afkeer, druggebruik, overmatig gebruik van alcohol, GERD, zwangerschap, een overdosis cafeïne, zweren, diabetes, zonnesteek, chemotherapie, hoofdletsel, duizeligheid, stress, nierstenen, voedselvergiftiging, migraine, bepaalde medicijnen, menstruatie en prikkelbare darmsyndroom (1). Enkele veel voorkomende symptomen van misselijkheid zijn - duizeligheid, droge dampigheid, angst, pijn in de maag, zwakte, wooziness, fret, en onbehagen. U kunt proberen volgende huismiddeltjes om zich te ontdoen van misselijkheid (2) te krijgen.

Home remedies voor Misselijkheid

1. Ginger

Het gebruik van gember rauw of in de vorm van thee is een van de beste manieren voor het genezen van misselijkheid. De actieve ingrediënten in gember, gingerols en shogaols, klinisch getest en geprezen om misselijkheid genezen sinds leeftijden (3). Om hulp te krijgen, rasp een paar stukken van gember en leg ze in het hete water. Laat het staan voor ongeveer 10 minuten. Zeef en voeg wat nootmuskaat. Drink dit mengsel twee keer per dag.

Gember is bijzonder effectief in het genezen van misselijkheid bij zwangere vrouwen, die door de onderzoekers van de afdeling Obstetrie en Gynaecologie bij Chiang Mai University, Chiang Mai, Thailand werd gesloten, na een reeks van studies en tests (4, 5). Een aantal studies hebben keer op keer bewezen, dat gember komt zo veel handiger dan een placebo in het genezen van ochtendmisselijkheid. 1 g gember genomen 4 dagen door zwangere vrouwen kan verminderen misselijkheid en braken effectief (6).

Afgezien van ochtendmisselijkheid, gember blijkt ook een effectieve remedie in de behandeling van de misselijkheid veroorzaakt door reisziekte, chirurgie en chemotherapie (7, 8) zijn.

2. Apple Cider Vinegar

Een andere geweldige remedie om zich te ontdoen van misselijkheid is appelazijn. Voeg wat appelazijn tot 8 oz van water en drink het. Dit traditionele remedie is een grote hulp in het bijzonder als de misselijkheid wordt veroorzaakt als gevolg van ochtendmisselijkheid of voedselvergiftiging, als gevolg van een aantal antimicrobiële eigenschappen die in ACV aanwezig zijn is echter deze remedie niet ondersteund met alle wetenschappelijke studies (9).

3. Frambozen

Eet een kom vol frambozen vroeg in de ochtend tot misselijkheid genezen op een natuurlijke manier, vooral als je ziek voelt als gevolg van ochtendmisselijkheid. Frambozen zijn genezende krachten bewezen zwangerschap misselijkheid en braken te overwinnen, zoals onderzocht door middel van jarenlange studies (10).

4. Banana

Bananen prikkelt de productie van slijm uit de maagwand, die een hekwerk verdere plaatst tussen de maag en de maag zure stoffen (belangrijkste oorzaak achter misselijkheid en maagzuur zijn) (11). Dit huis remedie is bijzonder effectief in de misselijkheid veroorzaakt door buikgriep / maagklachten (12).

5. Lemon

Citroen en zout zijn effectief tegen misselijkheid behandeling overwogen. In een glas water, knijp een citroen en voeg wat zout in de oplossing. Drink het mengsel zodra je misselijk. Het toevoegen van zout helpt bij het stimuleren uitgeput elektrolyt dat zout onbalans kunnen veroorzaken in het lichaam.

Als alternatief kunt u rechtstreeks zuigen de wig van de citroen voor onmiddellijke verlichting (13).

Afgezien van dit, Een klinische studie toonde aan dat het inademen van citroen essentiële olie heeft ook bewezen positieve effecten op het onderwerpen van misselijkheid en braken tijdens de zwangerschap (14).

6. Rice Water

Rice water wordt beschouwd als een van de beste home remedies voor de behandeling van misselijkheid. In een kopje water, voeg wat rijst en kook het gedurende 10 tot 20 minuten. Zeef het water en verbruiken. Het helpt de misselijkheid door voedselvergiftiging, bepaald (15).

Echter beschouwd als een goede natuurlijke remedie voor misselijkheid, er geen wetenschappelijke studies om de effectiviteit te ondersteunen.

7. komijnzaad

8. Wheat Germ

In een beker melk, voeg ongeveer 1 theelepel tarwekiem extract en dit mengsel consumeren 2 maal daags misselijkheid genezen.

Deze oplossing is speciaal nuttig in het genezen van misselijkheid veroorzaakt door dysmenorroe (pijnlijke menstruatie). Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het daadwerkelijk kan verlichting geven van menstruatiepijn en de bijbehorende symptomen, zoals- duizeligheid en misselijkheid (17).

9. Cool comprimeren

Neem een pak ijs, een koud kompres of washandje gedrenkt in koud water. Ga liggen en zet het op je nek. Als je zit, wikkel het over de achterkant van je nek.

De koud kompres truc werkt ook, als je de ijslaag op je voorhoofd. Er was ook een case study gedaan op vrijwilligers die lijden aan wagenziekte, waaruit bleek dat het toepassen van een cold pack op het voorhoofd helpt echt genezen van misselijkheid (18).

10. acupressuur

Door een lichte druk op de P-6 punt kun je het gevoel van misselijkheid te verlichten. U mag de druk zelf toe te passen; of anders, gebruik dan een misselijkheid band. Hoewel, medische case studies zeggen dat zij kunnen verminderen misselijkheid, maar zal veel hulp niet op het optreden van braken (19).

11. Oefening

Het uitvoeren van bepaalde rug en nek oefeningen kunnen soms wonderen verrichten voor het genezen van misselijkheid. Gewoon liggen op een dichte vloer en til je bovenlichaam. Of beweeg je kin naar beneden, aan te raken om je borst. Houd deze positie 10 tot 15 seconden.

Als de oorzaak van misselijkheid irritatie in het slijmvlies van de maag, dan diepe ademhaling zeker helpen, aangezien het een ander ritmisch patroon in de maag.

Een klinisch onderzoek gedaan door een groep van Volksgezondheid Laureaten had gesuggereerd, dat bepaalde spierontspannende oefeningen, aerobics en yoga houdingen, hebben bewezen zeer nuttig in het verlichten van misselijkheid en braken veroorzaakt door chemotherapie (20) te zijn.

12. wat frisse lucht

Gewoon verhuizen en het krijgen van wat frisse lucht is de beste remedie voor het overwinnen van misselijkheid. (21) Neem een stevige wandeling in de open lucht, of de ramen open te laten de frisse lucht binnen komen. Zet de ventilator, indien mogelijk. (22).

13. Baking Soda

Meng ½ theelepel bakpoeder in een kopje water en drink het. De oplossing kan raar smaak, maar het zal zeker geven u onmiddellijke verlichting.

Baking soda gargles kan ook helpen om de 'post-braken' slechte smaak uit uw mond te verwijderen. Hiervoor neem 1 theelepel bakpoeder, 3/4 theelepel zout en meng het in 4 kopjes warm water. Squish de oplossing in je mond, en spuug (23).

14. Bath

Hebben een warme douche en ontspan je lichaam. Het stimuleert je geest en maakt je fris voelt.

15. Apple Juice

16. Water Rich Foods

Wanneer die lijden aan misselijkheid, proberen om de inname van voedingsmiddelen die veel water lichaam bevatten, zoals te verhogen - Jell-, ijslolly's en heldere soepen. Ze neutraliseren het zuur in de maag, waardoor geef je verlichting van misselijkheid (28).

17. Clove

Voeg 1 theelepel kruidnagel poeder in 1 kop kokend water. Na 5 minuten inweken, stam en drinken. Als je niet van zure smaak, kunt u 1 theelepel honing toe te voegen.

Of anders, dan kunt u ook kauwen 1 of 2 teentjes.

Andere optie is om een paar druppels kruidnagel olie te leggen op een zakdoek en inademen

Op basis van wetenschappelijke bewijzen, had kruidnagel en kruidnagelolie gemarkeerd als een veilige en waarschijnlijk effectief middel tegen misselijkheid (29).

18. Venkel

Neem een kop heet water en voeg een theelepel venkelzaad aan. Laat het gedurende 10 minuten. Voeg een theelepel honing en wat verse citroensap. Drink de thee langzaam voorbereid. Als alternatief kunt u ook kauwen 1 theelepel venkelzaad langzaam.

Venkel weer vermoedelijk effectiever dysmenorrheal misselijkheid en case studies ondersteunen de effectiviteit van deze kruidengeneeskunde, indien voor 3 maanden in een traject (30).

19. Anijs

In ½ kop kokend water, voeg ¼ theelepel anijs. Na 5 minuten, zeef het. Drink de oplossing ten minste een keer in een dag. Als alternatief kunt u ook strooi er wat anijs op groenten zoals pompoen of wortel. U kunt ook strooi het op peren of gebakken appels, als je maag vruchten kan staan als je misselijk.

Anijs is een van de oudste huismiddeltjes gebruikt in de Indiase en Iraanse Medicinal Therapy aan gastro-intestinale problemen, waaronder misselijkheid en braken te behandelen. Echter, dit wordt nog niet ondersteund door een duidelijke medische bewijzen. (31)

20. Cranberry Juice

21. Sugar Stroop

22. Wild Yam Root

Herbalists zijn met behulp van wilde yam wortel sinds de 18e en 19e eeuw tot misselijkheid en ochtendmisselijkheid (34) te genezen. Het extract kan worden in droge vorm (capsules) of tinctuur. Heeft uw arts te raadplegen voor de juiste dosering, als je per leeftijd en medische aandoeningen.

Let op: Neem dit kruid onder streng toezicht van slechts een arts. Ook niet te worden genomen door zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven, kinderen en patiënten die lijden aan hormonale kankers.

23. Kamille Thee

Een andere effectieve manier om te genezen misselijkheid is het drinken van kamille thee Gewoon steil wat verse kamille bladeren in heet water, steil voor 5-7 minuten en consumeren. Ook dit is een van de meest gebruikte kruiden te ontdoen van misselijkheid. (35, 36).

24. Cinnamon

In een kop kokend water, voeg ½ theelepel kaneelpoeder. Laat het steil voor bepaalde tijd. Stam, en drink deze thee langzaam om misselijkheid te verlichten.

Tijdens een klinisch onderzoek uitgevoerd in 2013-14, is bewezen dat kaneel werkt met name in het verminderen van de ernst van misselijkheid en braken, ten opzichte van placebo (37). Kaneel volgt gerangschikt als een sterk middel voor de behandeling van misselijkheid, omdat het één van de ondersteunde kruiden door de wetenschap (38).

NB - Gebruik deze remedie, als u zwanger bent.

25. Essentiële oliën

Aromatherapie is een van de beste natuurlijke remedies voor PONV, dat wil zeggen, post-operatieve misselijkheid en braken. Ruik een essentiële olie (zoals pepermunt, paardenbloem, lavendel, citroen of groene munt olie) voor de behandeling van hoofdpijn, braken en misselijkheid.

Op basis van klinische onderzoeken uitgevoerd bij patiënten die misselijkheid na de operatie gemeld, is bewezen dat aromatherapie werkt wat bij de behandeling van misselijkheid (39, 40, 41).

26. Peppermint Tea

Voeg 2 eetlepels gedroogde pepermunt bladeren in het kokende water. Dek de pan met een deksel en laat het gedurende 10 tot 20 minuten staan. Zeef en drink het. U kunt ook wat honing toe te voegen aan de voorbereide pepermuntthee (42, 43).

27. Holy Basil (Tulsi)

Meng gelijke hoeveelheden van de heilige basilicum (ook bekend als Ocimum heiligdom) sap en honing. Verbruiken tot braken controleren en te kalmeren de maagklachten alternatief kauwen wat verse heilige basilicum bladeren op een dagelijkse basis, als u lijdt aan een constante misselijkheid.

Deze aromatische kruiden uit de basilicum familie is gebruikt sinds eeuwen voor de behandeling van vele kwalen in de Ayurveda, en is door de medische wetenschap geaccepteerd ook voor de behandeling van misselijkheid en braken (44, 45).

28. Frambozenblad

do's

Consumeer minstens 6 glazen water per dag. Drink koud water voor betere resultaten.

Verminderen van de inname van cafeïne.

Eet je maaltijd langzaam en in kleine hoeveelheden.

Get voldoende rust en lichaamsbeweging.

Probeer om maaltijden te eten bij kamertemperatuur, als de geur van warm eten geeft je een gevoel van ziekte.

Onder meer rijst, bananen, appelmoes of apple (zonder suiker), en toast in uw dieet.

Als u vroeg zich misselijk voelt in de ochtend, eet wat kaas of mager vlees voor het slapen gaan. Of anders, dan kunt u ook eet een paar duidelijke crackers vóór het opstaan uit bed.

Zuigen op harde snoepjes.

don'ts

Drink geen vloeistof tijdens het eten. Vermijd ijskoude water drinken zoveel mogelijk, vooral tijdens de misselijkheid veroorzaakt door ochtendmisselijkheid (47)

Eet niet het voedsel dat is moeilijk te verteren door je lichaam, en veroorzaken gas en een opgeblazen gevoel (48).

Vermijd inname van vet, vet en gekruid eten, samen met zuivelproducten, melk, kip, varkensvlees, en dierlijke eiwitten (49).

Drink geen alcohol.

Vermijd weerzinwekkende geuren en niet zitten in de hete kamers.

Je zou ook graag

23 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment