Sunday, March 6, 2016

Verrassende Voordelen van kokosolie voor Weight Loss Overzicht

Met een drukke levensstijl en veranderde eetgewoonten, meer en meer mensen die lijden aan obesitas. Obesitas is niet alleen de toestand waarin het lichaam zwaarder is dan het normale gewicht, maar ook de kans op andere gezondheidsrisico's, zoals bloeddruk, diabetes, hart beroertes, etc (1).

Niet iedereen lijdt aan andere aandoeningen in verband met obesitas, maar ze zijn op een constant risico en daarom is het essentieel om zo snel mogelijk gewicht. Er zijn verschillende manieren om hardnekkige vet te verliezen als voedzaam dieet, gezonde levensstijl, het uitoefenen, en nog veel meer. Maar als het gaat om gewicht te verliezen met behulp van voedsel, kokosolie is een van de beste keuzes beschikbaar.

Kokosolie wordt gewonnen uit de kokospalm, hetzij door droge of natte verwerking. Het is een verzadigde olie bestaat uit middellange keten vetzuren die beter dan langere keten zuren en hebben een gunstig effect op gewichtsbeheersing (2). Het beschikt over een ruime eigenschappen waardoor het een perfecte ingrediënt voor het verliezen van gewicht te maken. Maar is het echt een effectieve en veilige manier om gewicht te verminderen? Zijn er bijwerkingen? Wat zijn de doseringen? Laten we eens kijken.

Hoe werkt kokosolie helpen afvallen?

1. Controles Blood Sugar Level

Bloedsuikerspiegel is ook een van de redenen achter overgewicht. Het is essentieel dat je suikerspiegel in balans is, terwijl je gewicht te verliezen. Aangezien zowel hoge als lage niveaus suiker zijn riskant en kan gezondheidsbedreigende (3) zijn. Het bevordert gewichtsverlies door regeling van de productie en het gebruik van insuline, de behandeling van diabetes beurt. Kokosolie zorgt voor meer glucose aan het lichaam en helpt schuur extra pond.

2. Tegoeden Hormonen

Je hormonen een belangrijke rol spelen bij het handhaven van uw lichaamsgewicht (4). Er zijn talrijke hormonen in het lichaam die direct of indirect verband houden ons gewicht. De hormonale onbalans daadwerkelijk kan leiden tot obesitas. Kokosolie helpt de productie van hormonen die energie te verhogen, het verbeteren van de spijsvertering, stress te verminderen, en uiteindelijk wegbranden het overtollige vet.

3. Vermindering Honger en Burns Fat Faster

Omdat het een gemiddelde keten vetzuur (5), vormt keton snel en vermindert verlangen en honger. Kokosolie helpt het proces van de spijsvertering, en helpt voedingsstoffen te absorberen sneller waardoor je het gevoel minder moe en dus minder honger. Het regelt ook de eetlust en vermindert hardnekkige buikvet

4. stimuleert de vetverbranding

Metabolisme is het proces waarbij afbreken van de verbindingen in ons lichaam plaatsvindt om energie te verkrijgen (6). Daarom bepaalt hoeveel calorieën je verbrandt per dag. Kokosolie, die een gemiddelde keten triglyceride, versnelt het proces van het metabolisme. Toegenomen metabolisme betekent meer energie en minder ophoping van vet. Veel studies hebben ook aangetoond dat de consumptie van kokosolie de stofwisseling zal toenemen en zal zowel de BMI en middelomtrek te verminderen.

5. Verbetert het immuunsysteem

Sommige studies hebben aangetoond dat er een co-relatie tussen het immuunsysteem en obesitas. Kan reactie van het lichaam antigenen productie cytokinine's te verminderen, macrofagen, etc. Kokosolie bevat laurinezuur die antimicrobiële eigenschappen is daarom elimineert de schadelijke pathogenen uit het lichaam en verbetert het immuunsysteem van het lichaam (7).

Gewichtsverlies met behulp van kokosolie

1. Kokosolie

Voor het verliezen van gewicht, neem een eetlepel kokosolie twee keer per dag voor uw maaltijden. Het kan ook verminderen uw taille zoals sommige studies suggereren (8).

U kunt ook het na de maaltijden in plaats van desserts.

Of anders, gebruik het als een substituut voor olijfolie.

2. Coconut Oil and Drinks

Voeg een of twee eetlepels kokosolie om uw sappen, smoothies, shakes, yoghurt en appelmoes, etc., om deze onder aan uw dagelijkse regime. Het heeft veel voordelen en is een van de beste keuzes voor het koken olie (9) Verhoog de hoeveelheid van de olie geleidelijk na een paar dagen de tijd om het proces te versnellen.

Meng gelijke hoeveelheid kokosolie en olijfolie en gebruik het als een dressing op uw favoriete salade.

Als alternatief, verspreid de dressing op uw toast en voeg wat kaneelpoeder en honing om de smaak te verbeteren.

3. Groene Thee en Kokosolie

Groene thee, geladen met krachtige antioxidanten is een uitstekende drank voor het verhogen van de stofwisseling (10) en het verminderen van gewicht. Het toevoegen van 2 eetlepels kokosolie een kopje groene thee zal zijn vermogen om vet te beteugelen verhogen en zal u meer energie te maken. Consumeren deze thee of twee keer per dag.

4. Kokosolie met citroen

Citroenen niet alleen verbetering van het proces van gewichtsverlies, maar zijn ook goed voor de algehele gezondheid (11) omdat zij elimineren de schadelijke stoffen uit het lichaam Dit recept werkt als een grote ontgiftende drankje en is een van de beste manieren om extra ponden te verliezen.

5. Water en kokosolie

Dit is een van de gemakkelijkste en probleemloos methoden. Het enige wat u hoeft te doen is, voeg 1 of 2 eetlepels kokosolie (biologische) in een kopje heet water of kruidenthee. Zoals het drinken van voldoende water helpt gewicht (12), en kokosolie handelen te verminderen als een katalysator, zal dit mengsel maakt je slanker in een mum van tijd te kijken. Drink 1 kop van dit elke dag voor bevredigende resultaten.

6. Coconut en kersen Juice

Om dit sap voor te bereiden, neem 14 oz. kokosmelk, 7 liter water, 1 kopje kersen of bosbessen en ½ eetlepel kokosolie. Voeg alle ingrediënten in een blender en verwerken op de hoogst mogelijke snelheid tot goed gemengd. Voeg een natuurlijke zoetstof, indien gewenst, en consumeren dit ten minste eenmaal, elke dag om ponden schuur en vermindering van je taille (13).

7. Kokosolie met Bessen en Amandelmelk

Amandelmelk, zoals amandelen is rijk aan vele voedingsstoffen, vezels en eiwitten en is gunstig voor gewichtsbeheersing (14). Bessen, aan de andere kant, zijn niet alleen lekker, maar zitten vol met tal van voedingsstoffen die helpt om cholesterol en bloedsuikerspiegel. Om gewicht te verliezen smoothie te bereiden, neem 1 kopje amandelmelk (ongezoet), 1 kop bessen (eventuele), 1 eetlepel kokosolie (bij voorkeur biologisch), 1 eetlepel van eiwitpoeder, en ijsblokjes zoals vereist. churn gewoon alle ingrediënten in een blender en geniet van de vers bereide smoothie.

8. Ananas en Kokosolie

Ananas is niet alleen verrijkt met vezels, vitaminen en mineralen, ook in water en bromelaïne (15), die essentieel zijn voor het verliezen van gewicht. Alles wat je nodig hebt is een kopje kokoswater, 1-2 eetlepels kokosolie, ½ kopje bevroren ananas, 1 eetlepel van de biologische spirulina, een handvol spinazie, ½ banaan (bevroren), en een paar ijsblokjes. Meng alle ingrediënten en bereiden een gladde sap. Drink regelmatig voor zichtbare resultaten.

9. Koffie met Kokosolie

Cafeïne is een energie-booster en houdt de geestelijke balans door het maken van hormonen doeltreffender. Coconut Oil, aan de andere kant, is een eetlust suppressor en verhoogt het energieverbruik en de stofwisseling (16). Een mengsel van deze twee werken als een grote remedie voor het verliezen van gewicht. Voeg gewoon één of twee eetlepels kokosolie in een kopje koffie en drinken. Voor extra smaak, kunt u ook de natuurlijke zoetstof of slagroom toe te voegen.

Als alternatief, voeg een eetlepel kokosolie en een eetlepel grasgevoerd boter op uw hete koffie en regelmatig drinken.

Als u geen koffie wilt, deze toevoegen aan uw favoriete thee.

Deze toevoegen aan uw dieet

Afgezien van het verliezen van gewicht remedies, kunt u de olie om uw dieet op te nemen in verschillende vormen. Er zijn geen strikte richtlijnen over hoe de olie te gebruiken en u kunt experimenteren op uw eigen. De studies suggereren koken gebruiken spaarzaam tijdens het koken (17). Sommige van de manieren om dit op te nemen in uw dieet zijn:

Gebruik kokosolie in plaats van boter of plantaardige olie, om je eten of voor het bakken van koekjes, muffins, etc. koken

U kunt ook roosteren uw groenten in het.

Verspreid 1 eetlepel van de olie op uw salade.

Bereid mayonaise thuis met kokosolie en olijfolie en gebruiken voor uw broodjes of toast.

Voeg 2-3 eetlepels van de olie om een kopje van noten (zoals amandelen, cashewnoten, etc.) en stamp ze fijn tot een pasta.

Dosering

Hoewel er geen dergelijke richtlijnen en geen bijwerkingen van de olie, maar het moet bij een gecontroleerde hoeveelheid en moet worden gehouden met een tussenruimte van enkele uren. In het algemeen is de dosering afhankelijk van het gewicht van de persoon (18) en is als volgt:

Voor een persoon met een gewicht van 90-130 pond: 1 eetlepel olie voor elke maaltijd, 3 keer per dag.

Voor een persoon met een gewicht van 131-180 lbs: 1,5 eetlepel voor elke maaltijd en tot 4,5 eetlepel per dag.

Voor een persoon boven 180 lbs: 2 eetlepels olie, 3 keer per dag.

Kokosolie Tablets

Hoewel de olie is overal gemakkelijk beschikbaar zijn, kunt u ook krijgen in de vorm van tabletten en capsules. Deze capsules zijn gemaakt van zuivere, maagd, geraffineerd, en organische kokosolie, waarvan organische pillen zijn de besten. Sommige merken zijn begonnen met het maken van gel op basis van pillen ook. Deze pillen zijn draagbaar en gemakkelijk verbruiksartikelen en zijn even effectief als ruwe olie is. De dagelijkse dosis is afhankelijk van het gewicht van een persoon. In het algemeen kan een persoon 4-6 tabletten per dag, maar men moet altijd een arts te raadplegen voor een exacte bedrag.

Opmerking: Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en mensen met een hoog cholesterolgehalte zou de arts voor de juiste dosering van kokosolie (of tabletten, capsules, etc.) raadplegen als een overmatig gebruik kan hun gezondheid (19) schaden.

1 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment